Büyük Kulüp’te transparan şov

Güncelleme Tarihi:

Büyük Kulüp’te transparan şov
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2006 00:00

Bugüne kadar Bülent Ersoy, Hülya Avşar, Ajda Pekkan, Emel Sayın ünlü sanatçının sahne kostümlerini dikerek adını duyuran modacı Fevziye Çamer, 46 yıllık mesleki kariyerini 60 kıyafetlik yeni kış koleksiyonuna yansıttı. Yıldız Arhan Mavitan’ın koreografisini üstlendiği ve Büyük Kulüp’te yapılan defilede podyuma Şenay Akay, Elif Dilen, Şebnem Sürücü, Julia Nitu, Rafaella Ferraro ve Semra Tınaz çıktı.

Geliri rehabilitasyona ihtiyaç duyan çocuklar yararına Vaniköy Lions Kulübü’ne bağışlanan defilenin gözdeleri ise Şenay Akay ile Brezilyalı manken Rafaella Ferraro oldu. Rafaella podyuma özel Swarovski taşlarla süslü yarı transparan kostümle çıkarken, Şenay Akay ise Arap ve Osmanlı nakışlarının ağırlıkta olduğu boncuk ve Swarovski taşlar ve organize kumaşlardan yapılmış gelinlikle çıktı. Ünlü modacı, Akay’ın giydiği gelinliği önümüzdeki günlerde Bahreyn’de düzenlenecek olan defilesi için özel olarak hazırladığını ve kıyafeti 30 kişinin 4 ayda hazırladığını açıkladı.

Dünya, artık Türk modasını konuşuyor

Önceki gün başlayan İstanbul Moda Show Fuarı’na ve Londra Moda Haftası’nda tasarımlarını sergileyen Türk modacılara dünya basını büyük ilgi gösterdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!