Büyük konuşanları gördük

Güncelleme Tarihi:

Büyük konuşanları gördük
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2010 12:17

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Kayserispor karşısında hakettikleri galibiyeti aldıklarını, kendilerini eleştirenlere tabeladaki skorla cevap verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Yazıcı, "Büyük konuşanları da gördük. Bursaspor başkanı sadece tabelaya bakar" dedi.

Kayserispor karşısında alınan galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik heyeti kutlayan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Bence bugün daha evvel golü bulmalıydık iyi oynayan taraftık. Golleri kaçıran Bursaspoor'du. Ama sonunda hakettiğimiz galibiyeti aldık" dedi. Yazıcı, kendilerini eleştirenlere tabeladaki skorla cevap verdiklerini söyleyerek, "Büyük konuşanları da gördük. Bursaspor başkanı sadece tabelaya bakar" dedi.

Başkan Yazıcı, karşılaşmanın gollerinin Insua ve Sercan Yıldırım'dan geldiğinin hatırlatılması üzerine ise "Her ikisi de gol buldu. Onlar için ve takım için moral oldu. Tüm teknik heyet ve oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

BİR YERDE NOKTALANMASI GEREKİYORDU

Önümüzdeki haftasonu oynanacak Beşiktaş maçına Bursaspor taraftarının alınmasını da değerlendiren Başkan Yazıcı, "Lig başında fikstür çekilirken bu öneriyi ben yapmıştım. Hangi taraf olursa olsun, maç nerede oynanırsa oynansın taraftar alınmasını önerdim. Bu konunun bir yerde noktalanması gerekiyordu. Bu başlangıç olur inşallah. Bizim taraftarımız bilinçli. Türkiye tam olarak bunu algılayamadı. Taraftarlarımız takımına zarar verecek bir şeyi yapmayacaklardır" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!