Büyük Kolej’de yaz keyfi

Güncelleme Tarihi:

Büyük Kolej’de yaz keyfi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2013 00:00

Okulun, 17 Haziran’da açılacak yaz spor okulunda, yüzmeden satranca kadar bir çok branşta temel eğitim verilecek.

Haberin Devamı

Büyük Kolej’in tam gün süreli yaz spor okulu, 17 Haziran’da açılıyor. Büyük Kolej Yaz Okulunda, öğrencilerin eğitim ve spor ihtiyaçları modern tesisin olanakları içerisinde en üst düzeyde karşılanıyor.
Okul yetkilileri, derslerin hepsinin Büyük Kolej kompleksi içerisindeki Spor Salonu ve Yüzme Havuzu’nda yapılması nedeniyle, hem öğrencilerin hem de velilerin kendilerini tamamen güvende hissettiklerini söyledi. Büyük Kolej Yaz Okulu’nda; basketbol, voleybol, yüzme ve tenis antrenmanlarının yanında, satranç, bilgisayar, drama, müzik, sanat ve Türkçe etkinleri yer alıyor.
Yaz okulunda dersler, Cumartesi ve Pazar günü hariç, haftanın 5 günü yapılıyor. 5-14 yaş grubu öğrencilerin katıldığı Büyük Kolej Yaz Okulu’nda, ders ve faaliyetlerin tamamı, branşlarında deneyimli ve pedagojik formasyona sahip öğretmenler tarafından veriliyor. Yaz okuluna katılan öğrenciler, servisle evlerinden alınıyor ve evlerine bırakılıyor. Yazın ayrıca, haftanın belirli günlerinde basketbol, yüzme ve tenis kursları gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!