Büyük hayal kırıklığı yaşadım

Güncelleme Tarihi:

Büyük hayal kırıklığı yaşadım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2010 15:56

Fenerbahçe'nin Alman teknik direktörü Christoph Daum ile yönetimin yaptığı toplantının ardından çıkan kararda Daum'un yandımcılarından Ayhan Tumani, Holger Gehrke ve oğlu Marcel Daum ile ilişkilerin kesileceği açıklanmıştı. Bu kararı duyunca büyük şok yaşayan Ayhan Tumani, "Hayal kırıklığı yaşadım" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin başarılı antrenörü Ayhan Tumani, bu kararın kendisinie yönetim tarafından resmen bildirilmediğini hatırlatırken, bu durumu Daum'un kendisine ilettiğini söyledi. Yaptığı açıklamada şaşkınlığını gizleyemeyen Tumani şöyle konuştu: "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Fenerbahçe'yi seviyorum ve Fenerbahçe'de kalmayı, görevime devam etmeyi çok istiyordum. Ancak yönetim böyle uygun görmüş, buna da saygı duymak gerekir."

Ayhan Tumani takımda, yönetimde ve Daum'la bugüne kadar hiç bir pürüz yaşamadığını da dile getirirken, "Daum hocayla çok uyumlu bir çalışma içerisindeydik. Kendisi de benden çok memnundu. Biz sadece işimizi yaptık. Fenerbahçe için deyim yerindeyse her gün 24 saat çalıştık. O yüzden çok üzgünüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye göreve başladığı günden bu yana olumlu davranışlarıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Ayhan Tumani, UEFA-Pro lisans sahibi bir antrenör. Köln akademisini iyi bir dereceyle bitiren genç antrenör özellikle Fenerbahçe'nin üst üste kazandığı 8 maç ve daha sonra da 10 maçlık periyotlarda Daum'un en büyük katkıyı veren isimlerin başındaydı. Tüm mesaisini Samandıra'da Fenerbahçe için harcayan Ayhan Tumani taktik anlayışıyla da Daum'a katkıda bulunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!