Büyük festivalde ünlü yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Büyük festivalde ünlü yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 15:19

Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nin yedincisi 29 Temmuz’da Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak. Funda Arar, Işın Karaca, Demet Akalın ve Emre Aydın gibi ünlü isimler festival kapsamında Başkentlilerle buluşacak.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi’ tarafından ‘Uluslararası Büyük Ankara Festivali’, 3 yıl aradan sonra Başkentlilerle buluşuyor. Bu sene 7’incisi gerçekleştirilecek olan festival, 29 Temmuz’da Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) alanında düzenlenecek. 29 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival için alanda; çadırlar kuruluyor, oyun alanları inşa ediliyor, ayrıca konserlerin gerçekleştirileceği sahnenin kurulumu gerçekleştiriliyor.

ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALACAK

Festivalde Funda Arar, Işın Karaca, Ferhat Göçer, Serdar Ortaç, Mustafa Ceceli, Demet Akalın, Gülşen, İrem Derici ve Emre Aydın sahne alacak. Her gece iki ünlü sanatçının konser vereceği festivalde, özgün, fantezi ve arabesk müziğinin ünlü ve sevilen sanatçılarından Linet, Uğur Işılak, Serkan Kaya, Ali Şan, Ankaralı Coşkun, Mustafa Taş, İbocan, Hüseyin Kağıt, İsmail Türüt, Nihat Doğan ve Seccad Mehmedi de birbirinden güzel ve sevilen eserlerini seslendirecek. ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı da 9 gün boyunca Büyük Ankara Festivali’nde yer alacak. Festivale katılanlar; kurulan yüzlerce stantta birbirinden farklı ürünleri alma ve tanıma fırsatı bulacak.

BAKMADAN GEÇME!