'Büyük beklentilere girmeyin'

Güncelleme Tarihi:

Büyük beklentilere girmeyin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2011 17:23

Özcan Deniz’in dokuz yıldır üzerinde çalıştığı ve ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu “Ya Sonra?” filmi için dün G-Mall’da basın gösterimi düzenlendi. Deniz’in senaryosunu yazıp başrolünü de üstlendiği film için eleştirmenler gişede başarılı olacağı görüşünde.

Haberin Devamı

ELEŞTİRMENLER NE DEDİ?

Uğur Vardan: Sinemamız, “Aşk Tesadüfleri Sever” ve “İncir Reçeli”nin ardından “Ya Sonra”yla bir ayda içinde yine aşkla haşır neşir oluyor. “Ya Sonra”, eski Yeşilçam geleneğini modernize etmeye çalışmış, mesela Barış Falay sanki ‘Zamanımızın Önder Somer’i olmuş. Film, büyük beklentiler içine girilmeden izlenebilecek bir romantik komedi. Ne bir eksik, ne bir fazla...

Serdar Akbıyık: Özcan Deniz bu filmi ne istediğini bilerek yapmış. O yüzden film, ilk iş olmasının risklerini taşımıyor. Bu bir romantik komedi ama yönetmenin acemiliği yüzünden oyunculuklar sarkmış. Yine de izleyicinin beğeneceğini ve filmin gişede başarılı olacağını düşünüyorum.

Alper Turgut: “Ya Sonra?”, son dönemde en çok güldüğüm filmlerden biri. Ama komedi türünde olduğu için değil, absürt bulduğum için güldüm filme. Yan karakterler iyi. Mahsun Kırmızıgül’ün sineması kesinlikle Özcan’ınkinden daha iyi. “Senaryoyu yazayım, filmi yöneteyim, başrolü de alayım” deyince olmuyor. “Ya Sonra?” tam bir gişe filmi ama boş bir film.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!