Büyük aşk bitti

Tarkan Sualp ile Çiğdem Kayalı’nın iki yıl önce Bodrum’da başlayan aşkları bitti.

Bu haberi ilk olarak çiftin oturduğu Levent Maya Sitesi’ndeki görevlilerden duydum. Hemen ardından Tarkan Sualp’i aradım. Tarkan Bey önce bu konuda konuşmak istemese de, sonradan ayrılık hakkında asılsız dedikodular çıkmaması için olayın perde arkasını anlatmayı tercih etti. Dostça ayrıldıklarını, ayrılık için özel bir sebep bulunmadığını, sadece birbirlerini yıpratmak istemedikleri için bu kararı aldıklarını söyledi. Bu arada Çiğdem Kayalı da ayrılığın hemen sonrası Maya Sitesi’ndeki evden ayrılmış.

80’inci yıl etkinlikleri

Koç Topluluğu’nun 80’inci yıl etkinlikleri kapsamında İstanbul ve Anadolu’nun 15 ilinde ücretsiz izlenebilecek olan "Sizinkiler-Dünya Kaç Bucak" isimli çocuk müzikali, önceki akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da izleyiciyle buluştu. Salih Memecan’ın ünlü çizgi karakterleri "Sizinkiler"in BKM Oyuncuları tarafından sahneye uyarlandığı ve Cem Yılmaz’ın kardeşi Can Yılmaz’ın yazdığı oyunun galasına Cem Yılmaz esprileriyle damgasını vurdu.

Koç Topluğu’nun ev sahipliği yaptığı geceye Mustafa-Caroline Koç, kızları Çiğdem Esra ve Aylin Koç, Semahat Arsel, Çiğdem Simavi, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrunnisa Gül, Şafak Sezer, Emine Ün, Mehmet-Leyla Günyeli ve Deniz Pulaş gibi iş ve sanat dünyasından birçok ünlü sima katıldı. Pelin Kormükçü’nun sunuculuğunu üstlendiği oyunda sahneye çıkan Mustafa Koç, "Yarınımız olan çocuklara yapmış olduğumuz bu etkinlikten büyük bir onur duyuyoruz. 80’inci yılın kutlamasını çocuklarla birlikte geçireceğiz. Bu ilk etkinliğimiz, başka etkinliklerimiz de olacak" dedi.

Çocuk filmi çekecek

TİM’de sahnelenen "Sizinkiler-Dünya Kaç Bucak" oyununu izlemeye, abisi Can Yılmaz ile gelen Cem Yılmaz, bir çocuk filmi çekmek istediğini açıkladı. Yılmaz, "Abimle zaten GORA’da da birlikte çalışmıştık. Şimdiye kadar hep yetişkinlere özel bir şeyler yaptık, gelecek proje çocuklara yönelik olacak. Henüz yazım aşamasında" dedi.

Umut Vakfı’na ödül

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak verilen "İnsan Hakları Ödülü"ne 2005 yılında "Umut Vakfı" layık görüldü. Kurulduğu 1993’ten beri bireysel silahsızlanmaya yönelik çalışmalar yapan vakfın ödülünü, Kurucu Başkan Nazire Dedeman aldı. Düzenlenen törende Dedeman’a ödülü Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak takdim etti.

Aksoy’un galerisinde sergi

İnci Aksoy’un kurucusu olduğu Büyükdere Caddesi No: 163’deki EKAV Sanat Galerisi’nde yarın akşam ressam Edis Tezel’in resim sergisinin açılış kokteyli var. Aksoy başkanlığında, Ayla Algan’ın genel sanat yönetmenliğinde, Gülsen Çaltı’nın desteği ve Bengü Bilik’in iletişim ve organizasyon katkısıyla sanatseverlerle buluşacak sergide Tezel’in 30 resmi yer alacak.

İstanbul kılavuzunuz

İstanbul’un en seçkin markaları ve adresleri, geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan "İstanbul Best Places" adlı dergide toplandı. Kenan Erçetingöz yönetimindeki dergide, mücevher, aksesuvar, kişisel bakım, dekorasyon, özel yerler, oteller, restoranlar ve gece yaşamı kategorilerinde İstanbul’un en iyi 216 adresi yer alıyor.

Caz geceleri sürüyor

İstanbul Jazz Center, dünya yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. Piyanist, yorumcu ve besteci kimliğini Brezilya kökeniyle başarılı bir şekilde harmanlayan ve günümüzün en iyi caz piyanistleri arasında yer alan Eliane Elias ile ünlü bascı Marc Johnson, dün başlayan konser serisini 23 Şubat gecesi noktalayacak. TAV’ın sponsorluğunda İstanbullu cazseverlerin karşısına çıkacak olan ikiliye, davulda yine dünyaca ünlü bir isim olan Victor Lewis eşlik ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları