'Bütün kurumlar Yürüyen Köşk logosu kullansın'

Güncelleme Tarihi:

Bütün kurumlar Yürüyen Köşk logosu kullansın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2016 13:29

'Bütün kurumlar Yürüyen Köşk logosu kullansın'

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, “Yürüyen Köşk, Yalova’nın en önemli markasıdır. Yalova Kent Konseyi olarak bundan böyle bütün yazışmalarımızda ve basılı evraklarımızda Kent Konseyi logosunun yanında Yürüyen Köşk’ü de kullanacağız” dedi.

Başkan İsmail Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde Yalova kamuoyunun da sıklıkla dile getirdiği; Yürüyen Köşk’ün Yalova Üniversitesi’nin logosu olması konusunda; Yalova Kent Konseyi olarak bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Mutlu, üniversitenin de Yalovalıların bu talebini değerlendireceğini düşündüğünü belirterek şöyle konuştu:

“Tasarım bakımından daha profesyonel ve bütün baskılı materyallerde ve diğer alanlarda grafik açıdan daha rahat kullanılabilecek şekilde yeni bir tasarım yaptırarak, Yürüyen Köşk’ün Yalova Üniversitesi’nin tescilli logosu haline getirilmesi, bütün Yalovalıları memnun ve mutlu edecektir. ‘Yalova benim kentimdir’ diyen Atatürk’ün, Dünya’ya bir çevre mesajı olarak yaptırdığı Yürüyen Köşk’ün, üniversitemizin tanınırlığının ve marka değerinin artırılmasına da çok önemli katkıları olacaktır.”

Mutlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yalova Kent Konseyi olarak, bütün yazışmalarımızda ve basılı evraklarımızda Yürüyen Köşk’ün bir illüstrasyonunu kullanacağız. Aynı zamanda Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı da olmam nedeniyle, Oda olarak da eş zamanlı olarak bu uygulamayı başlatıyoruz. Yalova’daki bütün kurumları da bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Başta Yalova Belediyesi olmak üzere bütün kurumlarımız, kendi logolarının yanında Yürüyen Köşk’ü de kullanabilirler. Ayrıca grafik sanatçılarımızı, reklamcılarımızı ve tasarımcılarımızı da Yürüyen Köşk’ü simgeleyen yeni logolar ve illüstrasyonlar hazırlamaya davet ediyoruz. Bu yolla sadece üniversitemiz değil, kentte bulunan kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarımız da bu değerimizin yaşatılmasına katkıda bulunmuş olacaklardır. Yürüyen Köşk hepimizin.”

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!