GeriSeyahat Butik Oteller Kitabı 2008’de 189 adres var
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Butik Oteller Kitabı 2008’de 189 adres var

Butik Oteller Kitabı 2008’de 189 adres var

Butik Oteller Kitabı 2008, Grup Yayıncılık’tan Avis’in katkılarıyla çıktı. İlk sayısı gibi alternatif tatil arayışında olan, büyük otellerin kalabalığından kaçan, daha küçük ve samimi konaklama adreslerini tercih edenler için hazırlandı.

Kitapta ailesiyle, arkadaşlarıyla, sevdiği insanla veya tek başına özgürce tatil yapmak isteyen ve kendini evindeymiş gibi hissetmekten hoşlananlar için 5-30 odalı, toplam 189 işletme ve gezginlere çevreyi tanıtmayı amaçlayan bölge tanıtımları bulunuyor.

Kitapta yer alan otellerin hepsinin kendine has bir tarzı var. Bazıları farklı dekorasyonu, bazıları tarihi ve doğal kimliği, bazıları taptaze, organik yemekleri, bazıları enfes manzarası ve konumu, kedileri -köpekleri -ördekleri -atları veya samimi personeliyle öne çıkıyor. Türkiye’de, hatta Kıbrıs’ta, gizli kalmış köşeler dahil, gidip görmedik yer bırakmayan, fotoğrafları, resimleri, yazıları ve çevirileriyle kitaba katkıda bulunan deneyimli yayın ekibi, Mustafa Doruk, İlknur Akgül Ardıç, Bedia Ceylan Güzelce, Ersoy Soydan, Victoria Dedeoğlu, Serdar Hasgier, Erin Dertner, Tuncay Yılmaz ve Tayfun Talipoğlu’ndan oluşuyor. Bu ekip tüm otelleri tek tek gezip değerlendirdi. Yeni kitaptaki en önemli yeniliklerden biri de gittiğiniz bölgede ve otellerde işinizi kolaylaştıracak küçük ipuçlarının yer aldığı yazılara yer verilmesi.

Mesela otellerin yer aldığı bölgelere daha kolay ulaşım sağlamak için "harita" ve "bölge girişleri", her yöreye özgü kültür gezileri, yeme-içme önerileri ve alternatif oluşturabilecek yorumlar eklendi. Bir önemli bilgi daha: Geçen sene verilen ve otellerde farklı oranlarda indirim sağlayan "PRESTIGE CARD", bu sayıda da Butik Oteller Kitabı okuyucularına armağan ediliyor. Sipariş telefonu (0212) 438 02 20-21.

www.butikoteller.com.tr

Online Otel Rezervasyon Sistemi yenilendi

Turizm sitelerinden www.bookinturkey.com bireysel kullanıcılarının seyahat edebilme imkanını genişletmek, istenilene daha hızlı erişim sağlayabilmeleri için "Yurt İçi Otel Online Rezervasyon Sistemi"ni yeniledi. Bu sayede artık yurtiçi otellerde çok daha kolay bir şekilde rezervasyon yaptırabileceksiniz. Sitenin kullanıcılara sunduğu diğer bir yenilik de HSBC Advantage kredi kartlarında biriken tatil puanlarla online tur satın alabilmek. Eğer nakit puanlarınız yetersizse avans puanları da kullanabilirsiniz.
False