"Bütçenize uygun tesisleri seçin"

Güncelleme Tarihi:

Bütçenize uygun tesisleri seçin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 12:16

TURİZMCİ Ender Alkoçlar, 'Yunanistan mı ucuz Türkiye mi' tartışmasına instagram hesabından yaptığı açıklamayla katıldı. Alkoçlar, Türkiye'nin sıkıntılı dönemlerde hep birlik ve beraberlik sergilediğini hatırlatarak, "Gelin bu krizde Türkiye'deki bütçenize uygun tesisleri tercih edin. Şayet Yunanistan'a gitmek istiyorsanız gidin ama en az bir kere de kendi ülkenizde tatil yapın" dedi.

Haberin Devamı

Turizmci Ender Alkoçlar, instagram hesabından paylaştığı mesajında yerli turiste "Ülkenizde tatil yapın" önerisinde bulundu. Uludağ, Bodrum, Kuşadası gibi pek çok önemli lokasyonda otelleri bulunan Alkoçlar'ın 'Türk ve Yunan turizmi' başlıklı yazısında, Türkiye ve Yunanistan bayrakları yan yana yer aldı. Alkoçlar'ın yazısı şöyle:
"Yüzyıllardır yan yana iki kültür. Komşumuz dost Yunanistan bizim gibi şahane Ege Denizi'ni kullanıyor. Ben de yıllardır özellikle adalara giderim fakat bu son gidişimi Türkiye ve Yunanistan turizimini karşılaştırmak için yaptım. Öncelikle çok düşük vergi ödeyen Yunanlı meslektaşlarımız bu sene başta KDV olmak üzere artık ciddi vergilerle karşılaşınca yüzde 20'lik bir düşüş yaşıyorlar. Yunanistan'daki pahallı oteller ve pahallı yeme içme mekanlarını Türkiye'deki aynı tarz yerlerle karşılaştırdığımızda kesinlikle Yunanistan daha pahalı. Eğer ekonomik fiyatlarla konaklama- yeme ve içmeyi karşılaştırırsak onlar bizden daha ucuz. Ancak Yunanistan'daki oteller yatak, kahvaltı, bizdeki gibi herşey dahil servis veren otellerimiz tabiki müşteri için büyük avantaj. Sonuç olarak Ege Denizi'ni kullanan her iki ülke de çok şanslı, bir defa dünyanın en güzel denizini kullanıyorlar. Benim çağrım Türkiye tarih boyu sıkıntılı dönemlerde birlik ve beraberlik sergilemiştir. Gelin bu krizde Türkiye'deki bütçenize uygun tesisleri tercih edin. Şayet Yunanistan'a gitmek istiyorsanız gidin ama en az bir kere de kendi ülkenizde tatil yapın. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır."

Haberin Devamı

Bütçenize uygun tesisleri seçin

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!