Büşra Pekin teklif yağmuruna tutuldu!

Güncelleme Tarihi:

Büşra Pekin teklif yağmuruna tutuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 20:18

Şu sıralar ‘Buyur Bi’de Burdan Bak’ eğlence programında izleyici karşısına çıkan Büşra Pekin teklif yağmuruna tutuldu! Güzel oyuncuya bir teklif de Şahan Gökbakar’dan geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Genç yaşına rağmen bugüne kadar sayısız tiyatro, dizi ve film projelerinde yer alan Büşra Pekin paylaşılamayan kadın oldu.

Çağan Irmak’ın yeni filminde başrol oynayacak olan Pekin’e bir teklif de Şahan Gökbakar’dan geldi. Güzel oyuncu Şahan Gökbakar’ın teklifine de olumlu yanıt verdi.

Filmin senaryosunu birlikte kaleme alacak olan ikili, filmde karı kocayı canlandıracak. Henüz hiçbir hazırlığına başlanılmayan filmin bu yılın son aylarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Büşra Pekin teklif yağmuruna tutuldu

Büşra Pekin Kimdir?

30 Haziran 1982 Suudi Arabistan doğumlu olan Büşra Pekin aslen İzmirlidir. Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamasının ardından 2005 yılında BKM ekibine katılmıştır.

Haberin Devamı

Şu an halen BKM bünyesinde çalışmalarına devam eden Pekin, genç yaşına rağmen sayısız projede yer almıştır. Oyuncunun en sevilen tiplemesi ‘Havuçlu Anne’dir. Neşeli Hayat filminde canlandırdığı rolü ile SİYAD Töreni’nde ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ kategorisinde ödül almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!