Büşra Pekin evleniyor mu? Düğün tarihi ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Büşra Pekin evleniyor mu Düğün tarihi ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 18:44

Yürüdüm isimli şarkısı ile adından sıkça söz ettiren ünlü söz yazarı ve besteci Ersay Üner, özel hayatına ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir radyo programında bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Büşra Pekin ile çok yakında nikah masasına oturacaklarını müjdeledi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Büşra Pekin’in sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşarak Ersay Üner ile olan birlikteliğini tüm hayranlarına duyurmuştu. Güzel oyuncu bir süredir birlikte olduğu sevilisi ile evlilik yolunda ilerliyor.

Şimdiye kadar Demet Akalın Ebru Gündeş, Gülben Ergen, Hande Yener, Murat Boz, Sibel Can gibi başarılı sanatçılara şarkılar veren, Ersay Üner, kendi yapmış olduğu single çalışması ile müzik severlerin karşısına çıktı.

Ünlü söz yazarı ve besteci olan ve bu yönde önemli çalışmalar ortaya koyan Üner, ilk kez kendi yorumladığı "Yürüdüm" isimli şarkısı ile Best FM'de Yasemin Şefik'in programına katıldı. Bakırköy Capacity’de gerçekleşen programda şuan devam etmekte olan sinema filmi projesi hakkında bazı bilgiler veren başarılı söz yazarı, Büşra Pekin ile yaşadığı özel hayatı hakkında ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

İlk Görüşte Aşık Oldum

Bugüne kadar birçok sanatçıya şarkı veren Ersay Üner, Büşra Pekin’e duyduğu aşkı şöyle anlatıyor:

Murat Dalkılıç bir akşam yemekteyiz gel dedi. Ben de evde çalışıyordum. Gittim yemeğe orada Büşra ile tanıştım. O an ona aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu beraberlik mutlu sonla devam edecek." Açıklamalarını yaparak evlenecekleri müjdesini de vermiş oldu.

Müziğe ilk başladığı yıllar da çeşitli zorluklar yaşadığını ve o yılları hiç unutamayacağını dile getiren Ersay Üner; "Kutsi, Berkan, Erhan Bayrak ve ben Bomonti'de bir ev tuttuk. Orada yaşadık. Paramız yoktu. Şarkılar yapıyorduk. Evimize sanatçılar gelip bizden şarkı alıyordu. O yıllarımız şimdi film oluyor."

Büşra Pekin evleniyor mu Düğün tarihi ne zaman

Büşra Pekin Kimdir?

30 Haziran 1982 Suudi Arabistan doğumludur ancak aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2005 yılında BKM Mutfak kadrosuna katılmıştır. 2010 yılında “Neşeli Hayat” filmi ile sinema dünyasına adım atmıştır. Bu filmde canlandırdığı karakteri ile Sinema Yazarları Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde SİYAD En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olmuştur.

Haberin Devamı

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2002 En Son Babalar Duyar

2005 Organize İşler

2006 Fırtına

2006 Bir Demet Tiyatro

2007 Kutsal Damacana

2008 Sınıf

2008 Çok Güzel Hareketler Bunlar

2009 Neşeli Hayat

2010 Çok Film Hareketler Bunlar

2011 Muhteşem Yüzyıl

2011 Geniş Aile

2011 Aşağı Yukarı Yemişlililer

2012 Annem Uyurken

2013 İşler Güçler

2014 Kardeş Payı

2014 İtirazım Var

2014 Kim O

2014 Hadi İnşallah

2014 Mucize

Büşra Pekin evleniyor mu Düğün tarihi ne zaman

Ersay Üner Kimdir?

7 Ekim 1978 yılında Konya’da doğan Ersay Üner, ünlü sanatçılara verdiği şarkılar ile tanınır. Oyuncu Büşra Pekin’in sosyal medya hesabından ilan etderek bir süredir birlikte olduğu söz yazarı sevgilisidir.

Haberin Devamı

Bugune kadar müzik dünyasından birçok isim ile ortak projede yer almış ve yine birçok sanatçıya söz yazarlığı ve bestecilik yapmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!