Buse'nin mavi melekleri

Güncelleme Tarihi:

Busenin mavi melekleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 01:00

HASVAK’ın gönüllülerden oluşan ‘Mavi Melekler’i, hastaneleri ziyaret ederek hastalara sosyal yardım ve destekte bulunuyor. Mavi Melekler dün de İbn-i Sina Hastanesi’nde tedavisi süren parkinson hastası Buse Akın’a tekerlekli sandalye verdi.

Haberin Devamı

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı(HASVAK) Ankara Şubesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Ortopedi servisine 3 adet tekerlekli sandalye(akülü) bağışladı. Vakıf üyesi gönüllüler tarafından oluşturulan ‘Mavi Melekler’ ekibi, gerçekleşen törenle ilk sandalyeyi parkinson hastası Buse Akın’a hediye etti. HASVAK Başkanı Engin Öztürk ‘Mavi Melekler’ ekibinin İbn-i Sina Hastanesi’nin Ortopedi servisini sıklıkla ziyaret ederek hastalara ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlarda bulunduğunu belirterek, “Buradaki gönüllülerimizin tek amacı hastaların duasını almak. Bundan sonra inşallah diğer servislere de gönüllü üyelerimiz elinden gelen desteği sağlamaya devam edecek” dedi. 

İNŞALLAH ÖRNEKLERİ ÇOĞALIR

Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş de HASVAK üyelerinden oluşan ‘Mavi Melekler’ ekibine teşekkür ederek, “Hastalara sosyal yardım ve destek veren HASVAK üyeleri bugünde bazı araç, gereçleri sağlayarak güzel bir sosyal sorumluk projesi gerçekleştiriyor. Bizim kapımız her zaman açık, inşallah bunun örnekleri çoğalır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!