Özcan Deniz sevgilisi Buse Narcı'dan ayrıldı mı?

Güncelleme Tarihi:

Özcan Deniz sevgilisi Buse Narcıdan ayrıldı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 10:52

Özcan Deniz ve kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buse Narcı hakkında ayrılık dedikoduları konuşulmaya başladı. Bir süredir aşk yaşayan çiftin ayrıldıkları konuşuluyor. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Şarkıcı Özcan Deniz’in bir süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buse Narcı ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Ancak, Özcan Deniz bu ilişkiyi yalanlıyor, kabul etmiyordu. Sonrasında çiftin kendi sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını paylaşması ile birlikte ilişkilerinin olduğu doğrulanmıştı.

Şimdilerde ise Özcan Deniz ve Buse Narcı’nın yakın çevresi çiftin ayrıldıklarını konuşmaya başladılar. Ayrılık konusuna kesin gözüyle bakılırken, ayrılık nedeni konusunda kesin bir bilgi bilinmiyor.

Özcan Deniz sevgilisi Buse Narcıdan ayrıldı mı

Buse Narcı kimdir?

Buse Narcı, 1993 yılında Fethiye’de dünyaya geldi. Tevfik Hiçyılmaz’dan eğitim almış ve Oda Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaktadır. Buse Narcı, katıldığı yarışma programları ile tanınmıştır. İlk olarak “Kim Milyoner Olmak İster” isimli bilgi yarışmasına katılmış ve ilk soruda elenmiştir. Ardından “Bugün Ne Giysem” isimli moda ve stil yarışmasına katılmış ve yine aradığı başarıyı yakalayamamıştır. Adı Özcan Deniz ile aşk dedikodularına karışmış, çiftin ayrıldıkları söylenmiştir.

BAKMADAN GEÇME!