Burun ve yüz estetiği artık daha kolay

Estetik operasyonlarda artık çabuk ve doğal sonuçlar almak istiyor, aynı zamanda sonucun kalıcı olmasını bekliyoruz. Burun ve yüz estetiğinde geliştirilen yeni plastik cerrahi teknikleri, hastaların bu beklentilerini büyük oranda karşılıyor.

Haberin Devamı

Burun estetiğindeki son gelişmelerle ilgili görüşlerini aldığımız Prof. Dr. Erdem Tezel, burun deformitelerinde problemin çoğu kez burun ucunda olduğunu söyledi: “Birçok vakada sadece uç kısmın açısı düzeltilip yüksekliği ayarlanarak burnu doğal, sorunsuz ve güzel hale getirmek mümkün. Üstelik 20 dakikalık çok kısa bir operasyonla...”
İzsiz Kıkırdak Tespiti yöntemi sayesinde tamamen burnun içinden yapılan müdahale ile burun ucu kıkırdakları burnun ortasındaki ana taşıyıcı kıkırdağa dikiliyor ve dokular bu şekilde birbirine yapışarak iyileşiyor. Bu sayede de yapılan işlem sağlam ve kalıcı oluyor.
İzsiz kıkırdak tespiti
Kişinin ayna karşısında provasını yaptığı, burun ucundan yukarı doğru iterek burunlarına istedikleri şekli verme eylemi İzsiz Kıkırdak Tespiti yöntemi sayesinde gerçek oluyor.
? Buruna bu şekilde yeterli yükseklik ve açı verildiğinde, birçok vakada kemiğe müdahaleye gerek kalmıyor.
? Hasta hastanede kalmadan, yaklaşık 20 dakika süren operasyonla istediği görüntüye kavuşuyor.
? Burnuna 3-4 bant uygulanan, hasta rahatlıkla işine ve günlük hayatına devam edebiliyor.
? Gözaltlarında şişlik ve morluk oluşmuyor.

Pembe Kurdele 20 yaşında

Haberin Devamı

Estee Lauder Şirketleri tarafından 20 yıldır düzenlenen Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası’nın 2012 teması “Cesaret” olarak belirlendi.

Estee Lauder Şirketleri, Yönetim Kurulu Üyesi Evelyn H. Lauder liderliğinde başlattığı Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası’nı (BCA), bu yıl da ekim ayı boyunca düzenleyeceği etkinliklerle hayata geçiriyor. Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası ile ve “pembe kurdele”nin ortak yaratıcısı Lauder, meme kanserini eğitim ve tıbbi araştırma yoluyla yenmeyi amaç edindiklerini söylüyor.

Clinique’den anlamlı bir kampanya

Clinique Dramatically Different Nemlendirici Losyon, meme kanserine karşı bilinçlenmeyi desteklemek için özel olarak tasarlandı. Clinique’in çok satan nemlendirici ürünü, kampanya kapsamında Tekin Acar’a özel fiyatıyla vitrinlerde... 200 ml özel üretim DDML (300 TL yerine) 147 TL...

Kendİnİz ve sevdİklerİnİz İçİn bunları yapın

Haberin Devamı

Hayat tarzında yapılacak basit değişiklikler ve rutin muayeneler, çok fark yaratır.
? Vücudunuzu tanıyın: Memelerinizi düzenli olarak kontrol edin ve herhangi bir değişikliği doktorunuzla paylaşın.
? Tarama yaptırın: 20’li ve 30’lu yaşlarınızda, meme kontrolü için düzenli olarak doktorunuzu görün. 40 yaş ve üzerindeyseniz ya da yüksek risk grubundaysanız, daha erken yılda bir mamogram çektirin.
? Formda kalın: Sebze ve meyvelerle arkadaş olun, çünkü lifleri antioksidan olan bu gıdaların diğer besleyici özellikleri de faydalıdır. Sağlıklı kilonuzu koruyun. Alkol tüketiminizi sınırlayın, daha sağlıklı bir hayata kadeh kaldırın. Sigara içmeyin. Daha sık egzersiz yapın. Meme kanseri riskini azaltmak için Amerikan Kanser Derneği günde 45-60 dakika olmak üzere, haftada 5 ya da daha fazla fiziksel aktivitede bulunulmasını tavsiye ediyor.

Haberin Devamı

Gençler de yüz şekillendirme istiyor

Göz altı çukurlukları, kaş düşüklüğü, yanakların aşağıda oluşu, dikdörtgen veya tombul gözüken yüzler, yorgun yüz ifadesi gibi doğuştan gelen birtakım sorunları iz bırakmadan, doğallığı bozmadan düzeltmek mümkün... Prof. Dr. Erdem Tezel, endoskopik yüz şekillendirme operasyonlarında da yeni bir trendden bahsediyor. Başlangıçta, zamanla oluşan yanak sarkması, göz altlarında çöküklük ve torbalanma, burun kanatlarından dudak kenarlarına doğru uzanan çukurluk derinleşmesi gibi sorunları olan kişiler tarafından yüzü gençleştirmek için tercih edilen endoskopik yüz estetiği operasyonları, artık gençlerin de daha çekici yüz hatlarına sahip olmak için rağbet ettikleri bir yöntem.

Uygulama

Haberin Devamı

Bu 5 hatayı yapmayın genç görünün

Basit hatalar yüzünden olduğunuzdan daha yaşlı göründüğünüzü biliyor muydunuz? Gelin o kozmetik hatalara birlikte göz atalım.

1- Alt kirpiklere maskara sürmek: Maskara uygulanan alt kirpikler dikkati gözaltlarındaki siyah halkalar ve kırışıklıklara çeker. Eğer istediğiniz, göz makyajınızı vurgulamaksa, üst kirpikleri önce kıvırıcı özelliği olan bir maskara ile kıvırın, ardından siyah maskara sürün.
2- Aşırı fondöten ve pudra: Fondöten ve pudra yüzünüzdeki çizgilere tutunmayı ve onları olduğundan geniş göstermeyi sever. Baz ürünlerin makyajınızın en iyi dostu olduğunu bilmelisiniz. Çoğu baz ürün silikon içerir ve bu da çizgi ve kırışıklıkları pürüzsüzleştirerek, makyaj altı bir baz oluşturur. Eğer fondöteninizden vazgeçmek istemiyorsanız, fırça yardımı ile sürdükten sonra nemli bir süngeri yüzünüze dokundurarak fazlalıkları alın.
3- Çok ince kaşlar: Yaşlandıkça, kaşlarımız da incelir. Fakat kaşlar önemlidir çünkü güçlü görünen kaşlar bütün ifadeyi değiştirebilir. Bu yüzden bir kaş kit’i alın. Gerçekten iyi olanlar (ki bunlar 4 renk, 1 kaş tarağı/fırçası ve 3 farklı kaş şekli şablonu içerir) kaşlarınızı nasıl boyayacağınızı size gösterir.
4- Yanakların üzerine sürülen allık: Küçük kızların pespembe yanakları sevimli görünür. Fakat zamanla sarkmaya başlayan yüzde yanakların üzerine allık sürmek hoş bir görünüm yaratmaz. Bunun yerine elmacık kemiklerinizin en dolgun yerini bulun ve sık bir fırça ile sadece bu bölgeye uygulayın.
5- Sararmış dişler: Sararmış, lekeli dişler de insanı yaşlı gösterir. Önerimiz, yılda iki kez profesyonel bir ortamda diş hekiminizi ziyaret etmeniz...

Hacimli ve yumuşak saçlar

Haberin Devamı

Philip B.’nin saçın doğal hacmini ve yumuşaklığını koruyan yumuşak spreyi Jet Set Precision Control Hair Spray, içeriğindeki panthenol ve phytantriol ile hem kuru hem de ıslak saçı şekillendirmede harikalar yaratıyor. Hava şartları ve ortam ne olursa olsun, sanki kuaförden yeni çıkmışsınız gibi güvenli ve dokunası saçlar vaat ediyor. Fiyatı 62 TL...

Cildinizi nemlendirin

Transvital’in nemlendirici maskesi Hydro Intensive Mask’la cildinizin nem oranını artırabilirsiniz. Ürün, cildi yumuşatıyor, aminoasitler ile ciltteki nemi dengeliyor. Fiyatı ise 210 TL...

Aydınlık ve lekesiz bir ten

La Colline, cilt bakım serisine ait yoğun aydınlatıcı White Flash, pigmentasyon problemleri üzerine çalışıyor. Cilt soyulma kapasitesini artırarak aydınlanmasına ve renk eşitsizliğini tedavi etmeye yardımcı oluyor.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları