Burun Sanatı kitabı okuyucusuyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Burun Sanatı kitabı okuyucusuyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 16:47

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, “Burun Sanatı” isimli kitabının tanıtımını Nişantaşı’nda açtığı yeni muayenesinde yaptı.

Haberin Devamı

Sanatçı bir babanın oğlu olarak dünyaya gelen Güncel Öztürk, babası gibi heykel ve resim çalışmaları yapıyor. Plastik sanatlar ile plastik cerrahiyi bir araya getiren hem başarılı estetik operasyonlara hem de heykel ve resim çalışmalarına imzasını atmaktadır.

“Burun Sanatı” isimli kitabında ise en eski tarihlerden günümüze kadar resim ve heykeller üzerinden burun sanatının nasıl işlendiğini ve kökenlerine göre burun türlerini heykeltıraş ve estetik cerrah bakış açısıyla anlatmaktadır.

Kitapta işlenen konuları arasında geçmişten günümüze güzellik anlayışı, ilk çağlardan günümüze resim ve heykel sanatı üzerinden burun tasvirleri, kökenlerine göre burun yapılarının özellikleri, kadında ve erkekte burun yapısının özellikleri sayılabilir.

Tıbbi bakış açısıyla değil, tamamen sanatsal bakış açısıyla yazdığı yeni kitabının tanıtımını eşi Şebnem Öztürk ile birlikte Nişantaşı’ndaki yeni muayenesinin açılışında tüm dostları ve basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Güncel Öztürk’ün “Burun Sanatı” ismiyle Doğan Kitap’tan çıkan yeni kitabı raflarda okuyucularıyla buluşmayı bekliyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!