İki futbolcu o listede

Güncelleme Tarihi:

İki futbolcu o listede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 12:45

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe ile henüz sözleşme imzalamamasına rağmen transfer çalışmalarına başlayan teknik sorumlu Okan Buruk, listesinde yer alan iki futbolcuyu açıkladı.

Haberin Devamı

Okan Buruk geçen sezon Samsunspor'da kiralık olarak oynayan Bastia'nın Malili golcüsü Famoussa Kone ve Denizlispor'un genç orta saha oyuncu Recep Niyaz'ı yeni sezonda takımında görmek istediğini söyledi. Özellikle Kone konusunda ısrarcı olan Buruk, "Kone ile görüşmelerimiz sürüyor. Planlarım arasında yer alan kaliteli bir futbolcu. Transferi önümüzdeki günlerde transferi kesinlik kazanacak" diye konuştu.
Recep'in de Denizli'de başarılı bir sezon geçirdiğine değinen Okan Buruk, "Recep'i her teknik adam ister. Kendisiyle henüz görüşmedik. Listemizdeki isimlerden biri" dedi. Denizlispor altyapısından yetiştikten sonra 2010'da Fenerbahçe'ye transfer olan Recep Niyaz, bir dönem Bucaspor ve Samsunspor'da kiralık oynadıktan sonra sezon başında Denizlispor'a döndü. Samsunspor'da 29 maçta 11 gol ve 4 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki Kone ise Cercle Olympique Bamako, SC Bastia'da da top koşturdu. Malili futbolcunun Bastia ile sözleşmesi sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!