BURTRAK arazisine açık cezaevi yapılacak

Güncelleme Tarihi:

BURTRAK arazisine açık cezaevi yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 10:30

BURTRAK arazisine açık cezaevi yapılacak

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - ADALET Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, yıllardır atıl vaziyetteki Burdur Traktör Fabrikası- BURTRAK alanına açık cezaevi yapılması için çalışma yapılacağını söyledi.

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, bir dizi ziyaret ve inceleme için Burdur'a geldi. İlk olarak Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret eden Bakan Yardımcısı Uçar'a, Ak Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Ali Nevzat Açıkgöz, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya ile Ak Parti İl Başkanı Süleyman Faki eşlik etti.

Bakan Yardımcısı Uçar, Vali Kürklü'yü ziyaretinden sonra BURTRAK alanına giderek inceleme yaptı. Yıllardır atıl durumda bekleyen araziyi Burdur'a kazandırmayı amaçladıklarını söyleyen Bakan Yardımcısı Uçar, "Burdur Traktör Fabrikası kapandıktan sonra burası atıl halde kalmış. Daha sonra da orman alanı olarak tescil edilmiş. Bu haliyle üzerinde tesisler varken neler yapılabilir. Buranın Burdur'a kazandırılması gerekiyor. Burada açık cezaevi yapılması için ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğümüz bir çalışma yapacak. Orman bakanlığımızla bir görüşme yaparak burasının devrinin hangi yolla olacağı konusunda da bir görüşme yapacağız. Yerinde görmüş olduk. İnşallah burayı Burdur'a kazandırmış oluruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!