Burson-Marsteller Effect Halkla İlişkiler’in çoğunluk hissesini satın alıyor

Güncelleme Tarihi:

Burson-Marsteller Effect Halkla İlişkiler’in çoğunluk hissesini satın alıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 20:38

Burson-Marsteller Türk danışmanlık şirketi Effect Halkla İlişkiler’le çoğunluk hissesini satın almak onusunda anlaştı.

Haberin Devamı

Burson-Marsteller, bugün Türk iletişim danışmanlığı şirketi Effect Halkla İlişkiler’le çoğunluk hissesini satın almak konusunda anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre, 2012 yılından beri Burson-Marsteller’ın Türkiye pazarındaki “münhasır ortağı” olan Effect Halkla İlişkiler, çoğunluk hisse satın alma işleminin tamamlanması sonrası Burson-Marsteller ağının tam üyesi olacak ve bundan sonra Effect Burson-Marsteller olarak adlandırılacak.

Burson-Marsteller Dünya Başkanı ve CEO'su Donald A. Baer anlaşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Ülkenin önde gelen ajanslarından birinin çoğunluk hissesini satın alma anlaşması yapmamız, Türkiye’nin Burson-Marsteller’ın küresel büyümesi için kritik bir pazar olduğunu vurgulamaktadır. Effect Burson-Marsteller ile müşterilerimize dünyadaki önemli pazarlarda işlerinde önemli fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Effect Halkla İlişkiler Kurucusu ve CEO’su Gonca Karakaş: “Geçtiğimiz dört sene boyunca Burson-Marsteller ile çok verimli bir işbirliğimiz oldu. Bu satın alma anlaşması, Burson-Marsteller ile ortak değerlerimiz ve paylaştığımız iletişimde kanıta dayalı yaklaşım temelli işbirliğimizi bir sonraki seviyeye taşıyan doğal bir adımdır. Uluslararası müşteri portföyümüz her zamankinden daha fazla ve bu çerçevede en iyi uygulamalarla ilgili bilgi paylaşımı bizim için özellikle önem taşıyor. Dünyanın en saygın iletişim ağlarından biri olan Burson-Marsteller ile daha yakın çalışmanın tüm müşterilerimize artı değer katacağına eminiz. Burson-Marsteller ailesinin tam entegre bir parçası olmaktan çok büyük gurur duyuyoruz.”

Burson-Marsteller EMEA Bölgesi CEO’su ve Global Strategy Başkanı Jeremy Galbraith: "Bölgenin en önemli pazarlarından birinde Burson-Marsteller’in EMEA ağını güçlendirdiğimiz için çok mutluyum. Gonca ve dinamik ekibi sayesinde, işbirliğimiz süresince yerel ve uluslararası önemli markalarla portföyünü genişleten Effect PR sürekli bir büyüme trendi gösterdi. Bundan sonra da Effect Burson-Marsteller olarak EMEA Bölgesi’nde güçlü hizmet ve müşteri tabanı ile büyümeye devam edeceğine eminim. Gonca’nın EMEA liderlik takıma katılmasından mutluluk duyuyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!