Bursa'ya bilardo tesisi müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Bursaya bilardo tesisi müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 14:01

Bursa'ya bilardo tesisi müjdesi

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dünya çapında turnuvalara ev sahipliği yapabilecek bilardo tesisinin Bursa’ya kazandırılacağını açıkladı.
Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve federasyon üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Altepe, ziyarette Gökdere Zafer Parkı’nda bilardo tesisi yapılmasını hedeflediklerini söylerken şunları söyledi:
"DONANIMLI TESİS OLACAK"
"Tüm branşlarda olduğu gibi bilardoyu da gündeme aldık ve bu sporun geniş kitlelere ulaşması için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bursa’nın dünya çapında organizasyonlar yapması için, en az 10 bilardo masasının bulunduğu donanımlı bilardo tesisini kente kazandırmak istiyoruz."
Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ise  Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘3 Bant Bilardo Dünya Kupası’ ilk ayak müsabakalarına değinirken, "Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, bilardo sporu açısından bizim için şans. 2017 Şubat ayında da dünya kupasının ilk ayağını daç yine Bursa’da yapmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!