Bursaspor’da kupa ve lig mesaisi başladı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor’da kupa ve lig mesaisi başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2016 19:32

Bursaspor’da kupa ve lig mesaisi başladı

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/ BURSA (DHA)- BURSASPOR, perşeme günü kupada Bayrampaşa, Pazar günü ise Bursa’da oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına bu akşam yaptığı çalışma ile başladı.
Kayserispor’u 3-1 yendikten sonra iki gün izin yapan Bursaspor’da, kupa ve lig mesaisi bugün akşam saatlerinde yapılan tek çalışma ile başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenmana Emre Taşdemir dışındaki tüm oyuncular katıldı.
Bursasporlu futbolcular 20 dakikalık yenilenme koşularının ardından, ısınma, 6’ya 3 kontrol pas, son bölümde ise yarı alanda çift kale maç yaptılar.
ŞAMİL KUPADA YOK
Bursaspor’da Kayserispor karşılaşmasında Nakoulma’nın tekmesiyle sağ alt baldırında gerilme tespit edilen Şamil Çinaz Bayrampaşa kupa maçında oynamasının zor olduğu kaydedildi. Sağlık ekibi, son iki haftanın başarılı ismi Şamil’i Kasımpaşa maçına yetiştirebilmek için seferberlik ilan etti. Kayseri maçında sakatlanan Faty’nin durumunun ise ciddi olmadığı belirtildi.
Uzun süredir sakatlığı bulunan Merter takımla birlikte çalışırken, Deniz Yılmaz ile Erdem Özgenç doktor kontrolünde bireysel çalışma yaptı. Furkan Özçal’ın ameliyat olup olmayacağına 10 gün içinde karar verileceği belirtildi.  
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!