Bursaspor'da imza şov

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda imza şov
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2011 00:00

UEFA Avrupa Ligi'nde grupları, Süper Lig'de zirveyi hedefleyen Bursaspor'da bugüne kadar anlaşmaya varılan futbolcularla resmi sözleşme imzalandı.

Haberin Devamı

Bursaspor, yeni sezon kadrosuna kattığı 6 oyuncuyla Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı. Bursaspor yöneticisi Erkan Kamat, Faslı sağbek Mickael Chretien Basser'le ise çocuklarının okul sorununun halledilmesi halinde bir iki gün içinde anlaşılabileceğini söyledi.

Kaleci Scott Carson ile Alfred N'Diaye, Bedrican Özdoğan, gurbetçi oyuncular Cemal Kaldırım, Tunay Acar, Deniz Aslan ve Barış Örücü bugün sözleşme imzaladı. İmza törenine, Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi Recep Bölükbaşı, Necmettin Kocaman ve Erkan Kamat katıldı.

BAŞARILI OLACAKLAR

Şampiyonluğun ardından bir ilki daha gerçekleştirerek geçen sezonu üçüncü olarak bitirdiklerini dile getiren Necmettin Kocaman, "Bu sene ve bundan sonra da Bursaspor zirveye oynayacaktır, şampiyonluğa oynayacaktır. Avrupa kupalarında da tecrübe kazanmıştır. Bundan sonra Avrupa'da da başarılı olacağımızı ümit ediyoruz. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir çalışma içerisinde başta başkanımız ve teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam olmak üzere, teknik ekibin belirttiği futbolcuları transfer komitesindeki arkadaşlarımız önemli mesai harcayarak takıma kazandırdılar. 4 oyuncu alacaktık, ama şu anda Bursaspor'umuzun geleceği için 6 oyuncu aldık. Onlar da Bursaspor'un geleceği için ter dökeceklerdir. Umuyorum ki onlar da başarılı olacaklar ve Türk sporuna kazandırılmış olacaklardır" dedi.

Haberin Devamı

SAĞLAM'IN TALİMATI

Transferler çalışmaları hakkında konuşan Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat, "Basser'in tansfer girişimlerini yaparken, N'Guema da Bursaspor'da oynamak istediğini söyledi. Ertesi gün N'Guemo'nun bizi kullanarak bir başka kulüple görüşme isteğinde olduğunu hissettim. Akşam saatlerinde tekrar bizimle görüşme talebi oldu, biz de kontrat hazırladık, ama Bordo ile görüştüğünü öğrendim. Ertuğrul Sağlam hocamıza durumu bildirdim, kendisi 'Bu karakterde bir oyuncu bize lazım değil, transferi kapatın' dedi ve kapattık. Fransa'nın AS Nancy kulübünden bonservisi konusunda anlaşma sağlanan ve yeşil beyazlı yönetime de prensipte 'evet' diyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Faslı sağbek Basser, eşini ikna edip Timsah'a gelmek istiyor. Şu an iyi duygular içinde. Arkadaşı N'Diaye ile de görüşecek. Onun bir düşünme süresi vardı. İki küçük çocuğu var ve Fransızca eğitim görmelerini istiyor. Ama Bursa'da Fransızca eğitim veren bir okul yok. Biz burada bir sınıf açılabileceğini düşünüyoruz. Olumlu cevap bir iki gün içinde gelir diye düşünüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig takımlarından West Bromwich'ten transfer edilen 26 yaşındaki kaleci Carson ile 4 yıllık sözleşme imzalandı. Tecrübeli file bekçisi, "Üç gün oldu geleli, şehrin belli bölgelerini ziyaret etme imkanım oldu. Bursa'da ve Bursaspor'da olmaktan son derece mutluyum" dedi.

Fransa 1. Lig ekiplerinden Nancy'de forma giyen Alfred N'Diaye de 3 yıllık sözleşme imzaladı. Basın mensuplarına konuşan N'Diaye "Çok mutluyum geldiğim için, inşallah başarılı olurum" dedi.

Adıyamanspor'dan alınan başarılı sol kanat oyuncusu Bedrican Özdoğan ise Bursaspor'un çok büyük bir kulüp olduğunu ve başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!