Bursaspor'da gündem Mervan

Güncelleme Tarihi:

Bursasporda gündem Mervan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2012 13:51

Yeşil-beyazlı yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadroda görmek istediği Mervan Çelik için görüşmelerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

Kadrosuna yerli oyuncu katmak için temaslarını yoğunlaştıran Bursaspor, Mervan Çelik ile telaslarını kesmedi. GAIS Göteborg’un 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Mervan Çelik, anlaşma sağlanırsa, Avusturya kampına gelerek çalışmalara başlayacak. Mervan için Türkiye’den başka takımların da devrede olduğu öğrenildi.

DENİZ ANTALYASPOR’A GİTTİ

Ertuğrul Sağlam’ın bu sezon başında gönderilecekler listesine koyduğu gurbetçi futbolcu Deniz Aslan, Medical Park Antalyaspor ile anlaştı. Deniz’in, Antalyaspor kampına katılarak çalışmaya başladığı açıklandı.

Cemal Kaldırım, Ahmet Arı, Mehmet Sak ve Tunay Acar ise kendilerini isteyen takımlarla görüşüyor.

STEPANOV MERSİN’DE

Bursaspor’un yabancı futbolculardan Milan Stepanov, Mersin İdmanyurdu ile anlaştı. Al Shabab’ın istediği Tagoe ve kendisine kulüp arayan Svensson'un da görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

BANGURA'YA İZİN

Haberin Devamı

Bursaspor'a transfer olduğu dönemde kardeşinin vefatıyla sarsılan Teteh Bangura, bu kez de eşinin erken doğum yapmasıyla büyük bir şok yaşadı. Bangura'nın bebeğinin durumunun kritik olduğu, eşinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Sierra Leoneli futbolcuya üç gün izin verdi.

Bangura, dün akşam yapılan antrenmana katılırken, bugün kamptan ayrılarak Amerika'nın Washington kentinde tedavi gören eşinin yanına gitti.

ANTRENMAN SONRASI KARPUZ KEYFİ

Yeşil beyazlı ekipte bazı futbolcular antrenman sonrası karpuz yiyerek serinlerken, bazıları da buz kovalarına girerek ayaklarını dinlendirdi.

YENAL TUNCER'E 400 BİN EURO ENGELİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!