Bursaspor'a Brezilyalı kondisyoner

Güncelleme Tarihi:

Bursaspora Brezilyalı kondisyoner
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2013 17:46

Bursaspor'un, Twente'nin Brezilyalı kondisyoneri Alessandro Schoenmaker ile anlaştığı bildirildi.

Haberin Devamı

Kurumsallaşma ve profesyonelleşme çalışmaları doğrultusunda Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim, takımın kondisyon olarak daha iyi hazırlanabilmesi için Schoenmaker ile anlaşmaya vardı. Geçen hafta Bursaspor'un daveti doğrultusunda Bursa'ya gelen Schoenmaker, yönetim kurulu ve teknik heyete brifing verdi. Çalışma sistemi beğenilen Schoenmaker ile her konuda anlaşmaya varıldığı kaydedildi. Twente ile sözleşmesi bu ay sonunda bitecek Schoenmaker'in Bursaspor'un Avusturya'da yapacağı yaz sezonu kampına katılacağı belirtildi.

Bursaspor Futbol Okulunun yaz dönemi çalışmaları başladı

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Acar, Merinos Stadı'nda düzenlenen futbol okulunun birinci yaz dönemi açılış töreninde yaptığı konuşmada, çalışmalara 580 öğrenci ve 10 antrenör ile başladıklarını söyledi. Futbol okulunun altyapı için çok önemli bir kaynak olduğunu aktaran Acar, "Bu yıl futbol okulunun 8. yılı olacak. 8 yılda futbol okulumuzdan çıkan oyuncu sayısını hesaplamak zor olacak. Umarım bu yıl da güzel çalışmalar sonucu altyapımıza önemli futbolcular kazandırılacak" dedi. Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler de futbol okulunun sadece yeşil-beyazlı kulübün değil tüm kentin altyapı merkezi olduğunu belirterek, yaz kurslarında yetişen genç sporcuları diğer amatör kulüplere verdiklerini bildirdi.

Bursasporlu futbolculara sağlık kontrolü

Bursasporlu futbolcular, yeni sezon hazırlık kampı öncesi sağlık kontrolünden geçiriliyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, gruplar halinde Bursa Acıbadem Hastanesi'nde göz, ortopedi, dahiliye, kulak-burun-boğaz ve efor testi gibi kontrollere tabi tutuluyor. Sporculara son olarak laktat testi uygulanacak.

Bursaspor'da Şamil Çinaz sürprizi

Haberin Devamı

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Yeşil beyazlıların akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanı Ordusporlu Şamil Çinaz da menajeriyle birlikte izledi. Bursaspor'da yeni sezonun ilk etap çalışmaları Özlüce Tesisleri'nde sürüyor. Sabah fitness çalışması ve koşu yapan yeşil beyazlılar akşam antrenmanında da ısınma koşularının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Hikmet Karaman antrenman sırasında, "Avrupa kupalarında oynayacağız. Biraz daha dikkatli olun" şeklinde uyarıda bulundu. Kulüp Başkanı Erkan Körüstan da antrenmana gelerek Teknik Direktör Hikmet Karaman ile kısa süre görüşme yaptı.

Öte yandan Ordusporlu Şamil Çinaz da bugün menajeriyle birlikte Özlüce Tesisleri'ne geldi. Şamil antrenmanı tesislerin balkonundan izlerken, başkan Erkan Körüstan ve Teknik Direktör Hikmet Karaman ile görüşme yapacağı öğrenildi. Orta saha oyuncusu Şamil Orduspor'da geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giydi. 2 bin 342 dakika sahada kalan Şamil 4 gol kaydetti.

Bursaspor otobüsünün yeni yüzü

Bursaspor A takımının kullandığı otobüs 2013-2014 sezonu öncesinde yeniden giydirildi. Otobüsün ön ve arka tasarımlarında Uludağ beyazı hakimken, yan taraflarda ise Bursa ovasının yeşilinin yanı sıra büyük bir timsah figürü bulunuyor. Ayrıca Bursaspor'un 50. Yıl logosu ile sosyal medya linkleri de otobüsün çeşitli noktalarındaki yerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!