Bursaspor kupada Yomraspor karşısında

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor kupada Yomraspor karşısında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 11:36

Bursaspor kupada Yomraspor karşısında

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- BURSASPOR, seyircisi önünde yarın Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda Spor Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup takımı Yomraspor'la karşılaşacak.
Yeşil beyazlı takım, kupanın 2'nci turunda deplasmanda Bayrampaşa’yı 1-0 yenmiş, Yomraspor ise ilk turda Araklı 1961’i deplasmanda 1-0, 2'nci turda ise İstanbulspor AŞ’yi penaltılarla 4-2 mağlup ederek 3'üncü tura yükselmişti.
Bursaspor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun takımının cumartesi günü saat 16.00’da oynaşyacağı Atiker Konyaspor karşılaşmasını düşünürek Yormaspor mücadelesine yedek ağırlıklı bir kadroyu çıkarabileceği öğrenildi.
Bu arada yeşil beyazlı takımda sakatlıkları devam eden kaptan Pablo Martin Batalla, Emre Taşdemir ve Furkan Özçal’ın tedavilerini sürdüğü bilirildi.
HAKEM VOLKAN BAYARSLAN
Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 21.00’de başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş,Süleyman Özay yapacak. Dördüncü hakem ise Alper Çetin olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!