Le Guen dönemi bitti

Güncelleme Tarihi:

Le Guen dönemi bitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 23:35

Bursaspor’da teknik direktör Paul Le Guen ile yollar tek taraflı olarak feshedildi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor, sahasında Kasımpaşa’ya 1-0 kaybederken, yeşil beyazlı tribünlerden teknik direktör Paul Le Guen’e büyük tepkiler gelmiş, Fransız çalıştırıcı maç öncesinde ıslıklanmıştı.
Taraftarın, Le Guen’e yönelik tepkisinin artması üzerine ise yeşil beyazlı yönetim, Fransız çalıştırıcı ile bir araya geldi. Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede yönetimin Le Guen’e yola devam etmeme kararını ilettiği öğrenilirken, Fransız çalıştırıcı da yardımcılarıyla birlikte görüşmenin ardından akşam saatlerinde tesislerden ayrıldı.

GÖZLER MUSTAFA ER’DE

Yönetim, sözleşmesinde 1 milyon Euro’luk tazminat maddesi bulunan Le Guen’e alacakları ile birlikte 400 ile 500 bin Euro arasında bir teklif sunarken, Fransız çalıştırıcı ise bu teklifi kabul etmedi.
Göztepe maçında takımın başında yardımcı antrenör Mustafa Er’in bulunması bekleniyor.

Haberin Devamı

1 MİLYON EURO’LUK TAZMİNAT MADDESİ

Bursaspor’da beklenen ayrılık gerçekleşti. Teknik direktör ile yolların ayrıldığı Bursaspor Kulübü tarafından resmen duyuruldu.
Yeşil beyazlı kulüp açıklamasında, “Teknik Direktör Paul Le Guen ile dün akşam başlayan ve bugün de devam eden görüşmelerde, sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine ilişkin yaptığımız bütün tekliflere olumsuz cevap verilmiştir. Bu doğrultuda, sözleşmede yer alan “tek taraflı fesih“e ilişkin özel madde kapsamında, Paul Le Guen ve yabancı yardımcılarıyla olan sözleşme tarafımızdan tek taraflı olarak feshedilmiştir” ifadelerine yer verdi.
Sözleşmesinde 1 milyon Euro’luk tazminat maddesi bulunan Le Guen, yönetimin tekliflerine olumlu yanıt vermeyince, yeşil beyazlı yönetimin böyle bir karar aldığı öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/prof-dr-sinan-cavun/beklenen-son-40801235

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!