Bursaspor-Kayserispor maç sonu

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor-Kayserispor maç sonu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2016 23:02

Bursaspor-Kayserispor maç sonu

Haberin Devamı

Berktuğ ÖNCÜ - Hasan BOZBEY/BURSA, (DHA) - BURSASPOR’UN bu sezon iç sahada aldığı ilk galibiyet sonrasında maç sonu büyük sevinç yaşandı.
HAMZAOĞLU: BERABERLİĞİ DÜŞÜNMEDİK
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 10 kişi kalmalarına karşın galibiyeti düşündüklerini söyledi. Hamzaoğlu, “Kendi evimizdeki Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından, Fenerbahçe’yi yenip buraya geldik. Bugün taraftarlarımızla bütünleşmemiz gerekiyordu. 10 kişi kalmamıza karşın beraberliği hiç düşünmedik. Çok iyi mücadele ettik. İyi savunhma yaptık. Mücadelemiz gerçekten çok iyiydi. Bu güzel oyun ve mücadele için oyuncularımı ve rakibimiz Kayserispor’un oyuncularını kutluyorum” dedi.
Basın mensuplarının 10 kişi kalınca neler hissettiniz sorusuna Hamzaoğlu şunları söyledi:
“10 kişi kalınca savunmadaki eksiğimizi nasıl kapatırızı düşündük. Del Valle’yi savunmanın sağına, Ertuğrul’u ise stopere çektik. Bu düşüncemizi sahaya iyi yansıttık. Del Valle savunmanın yanı sıra hücuma da katkı koydu. Hem Jorquera, hem de Sercan Yıldırım oyuna girip katkı koydular.”
Taraftarın son ana kadar takımı desteklemesinin önemli olduğuna dikkat çeken Hamzaoğlu, “Taraftarımızın son ana kadar kopmaması, takımı desteklemesi önemliydi. Son ana kadar herşey olabilir. Hep takımın yanında olup desteklediler. Onlara teşekkür ediyoruz” dedi.
KUTLU: ÇOK GOL KAÇIRDIK
Bursaspor karşısında öne geçmesine karşın son bölümde yediği gollerle maçtan 3-1 yenik ayrılan Kayserispor'da Teknik Direktör Hakan Kutlu büyük üzüntü yaşadı.
Mücadeleyi değerlendiren teknik direktör Hakan Kutlu, “90 dakikalık mücadelenin sonunda aldığımız 3-1 yenilgi. Bu şartlarda bazı şeyleri söylemek gerçekten çok zor. Bursaspor karşısında ilk yarı ve ikinci yarıda oyunsal olarak üstünlük bizdeydi. 11-11 oynarken de 10-11 oynarken de rakibimizden üstündük. Çok gol pozisyonu bulduk. Bunları değerlendiremedik. Savunmada yaptığımız kişisel hatalar sonrasında kazanabileceğimiz bir maçta yenildik. Dört haftadır takım olarak üzerine koya koya gidiyoruz. Gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!