Bursaspor-Kardemir Karabükspor notlar

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor-Kardemir Karabükspor notlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 20:05

Bursaspor-Kardemir Karabükspor notlar

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/ BURSA (DHA) - BURSASPOR’un Arjantinli kaptanı Pablo Martin Batalla, ısınma yapılırken, takım arkadaşlarını ortada toparladı. Ardından tercüman aracılığı ile Kardemir Karabükspor maçının önemini anlattı.
DENİZ YILMAZ VE SİVOK YOK
Bursaspor’un golcü isimlerinden Deniz Yılmaz, önceki gün yapılan antrenmanda omuzundan sakatlanınca maç kadrosuna dahil edilmedi. Mutlu Topçu, cezası sona eren Şamil Çinaz’ı bu kez Tomas Sivok’un yerine stoper olarak sahaya sürmesi dikkat çekti.
ONUR KESİK YEDİ
Orta alanın solunda ofansa yönelik oynayan Onur Atasayar, Sercan Yıldırım’ın form tutması üzerine kesik yedi. Mutlu Topçu, uzun bir sakatlık dönemi geçiren Erdem Özgenç ile Bilal Kısa’yı kadroya dahil etti. Sinan Bakış ise uzun bir aradan sonra 18 kişilik maç kadrosuna dahil oldu.
21 FARKLI KAZANDI
Bu sezon U 21 Ligi’nde arzuladığı sonuçları alamayan geçen yılın şampiyonu Bursaspor, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Kardemir Karabükspor’u 3-1 yendi. Bursaspor’un gollerini Mert Örnek, Taiwo, Kofi Amoako, Kardemir Karabükspor’un tek golünü ise Talha attı.
MAÇ ÖNCESİ TRİBÜNE ÇAĞIRDILAR
Bursasporlu taraftarlar, seromoni sonrasında takımı tribünlere çağırarak alkışladı. Ardından, “Şampiyon olmayın. Adam gibi oynayın” tezahüratı yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!