Bursaspor ile 41'inci randevu

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor ile 41inci randevu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2016 17:14

Bursaspor ile 41'inci randevu

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR, Bursaspor ile ligde oynayacağı 41'inci maçta 3 puan hedefliyor. İki takım arasında ligde oynanan 40 maçta Antalyaspor 10, Bursaspor ise 18 galibiyet elde etti.

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Antalyaspor pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçta kırmızı beyazlılar 3 puan hedefliyor. Ligde 19 puanla 9'uncu sırada yer alan Antalyaspor, maçı kazanarak üst sıralara yükselmek istiyor.

Antalyaspor ile Bursaspor pazartesi ligde 41'inci kez karşı karşıya gelecek. 40 maçta Antalyaspor 10, Bursaspor 18 galibiyet elde etti. 12 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Antalyaspor 51, Bursaspor ise 59 gol kaydetti. Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçlarda Antalyaspor deplasmanda Bursaspor'u 2-0, sahasında 3-0 yendi.

Antalyaspor'da kart cezası nedeniyle Diego'nun yanı sıra dizinden ameliyat olan Ferhat forma giyemeyecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın Ferhat'ın yerine kalede Fornezzi'ye, Diego'nun yerine de Sakıb'a görev vermesi bekleniyor. Çalımbay'ın orta sahanın solunda oynattığı Motta'nın bu maçta defansın sağında görev yapması, Serdar Özkan ile Danilo'nun da iki kanatta yer alması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!