Bursaspor İbrahim Öztürk'ü Sivasspor'a verdi

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor İbrahim Öztürkü Sivasspora verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 11:07

Sivasspor takımı takviye etmeye devam ediyor. Galatasaray'dan Gökhan Zan'ın ardından Bursaspor'un tecrübeli stoperi İbrahim Öztürk de Sivasspor'a kadrosuna katıldı.

Haberin Devamı

Bursaspor'da bir süre önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan savunma oyuncusu İbrahim Öztürk Sivasspor'a transfer oldu. Sivasspor ile 1,5 yıllığına anlaşan İbrahim Öztürk'ün, yeni takımının Antalya kampına katılacağı bildirildi.

Sivasspor, İbrahim'in bonservisi için Bursaspor'a 500 bin TL bonservis bedeli ödedi.


YEŞİL BEYAZLILARDA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ
Bursaspor'da İbrahim Öztürk dışında ara transfer hareketliliği yaşanıyor. Yeşil beyazlıların İbrahim gibi kadro dışı bıraktkığı bir diğer futbolcusu Ferhat Kiraz için de bazı kulüplerle görüştüğü, bu temasların önümüzdeki günlerde sonuçlanabileceği öğrenildi.

Ayrıca Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda harekete geçen yeşil beyazlı yönetim, kiralık olarak forma giyen Josue ve Fernandao'nun bonservislerinin alınması girişimlere başladı. Başkan Recep Bölükbaşı'nın 2 futbolcuyla da görüştüğü, satın alma opsiyonu bulunan Fernandao için iyileştirme önerildiği, takımda kalmak isteyen Josue için de kulübüyle görüşmelere başlandığı ifade edildi. Fernandao'yu Almanya Bundelsiga'dan bir takımın da istediği bildirildi.

Haberin Devamı

Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Belluschi ve Civelli ile de görüşme yapıldı. Belluschi Avrupa'dan teklif gelmesi halinde sezon sonunda gidebileceğini, teklif olmaması halinde ise Bursaspor'la sözleşmesini uzatarak kalabileceğini, bu konuda da ailesiyle görüşeceğini söyledi. Öte yandan Civelli ile Antalya kampında sözleşme uzatma konusunda tekrar görüşme yapılacağı öğrenildi.

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda takımdan gönderilecek futbolcular da netleşmeye başladı. Buna göre, forma şansı bulamayan ve kendileriyle görüşme yapılan Ethem, Ozan İpek, Yasin, Frey ve Taiwo takım aramaya başladı.


OZAN TUFAN TRANSFERİ
Bursaspor'un genç oyuncusu Ozan Tufan ile ilgili ise Trabzonspor ve Fenerbahçe ile görüşmelerin devam ettiği, bir kaç gün içinde bu transferin sonuçlanabileceği kaydedildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!