Bursaspor, Galatasaray’ın konuğu

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor, Galatasaray’ın konuğu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 10:29

Bursaspor, Galatasaray’ın konuğu

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/BURSA (DHA)- SPOR Toto Süper Ligin, 12'nci haftasının açılış maçında Bursaspor, geçen sezon yenemediği Galatasaray’a yarın konuk olacak.
Ligdeki son 5 maçında yenilmeyen ve kalesini gole kapatan Bursaspor’un, hedefi, son yıllarda yenemediği rakibini yenerek, deplasmanda kazanabilme alışkanlığını sürdürebilmek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki maç yarın saat 20.00’de başlayacak. Bu mücadelede Bursaspor’un kozları yine ligin en çok şut kurtaran kalecisi olan Harun Tekin ile orta alanda görev yapan ve 5 gol atan kaptan Pablo Martin Batalla olacak.
ÜSTÜNLÜK GALATASARAY’DA
Bursaspor ile Galatasaray, Süper Lig’de bugüne kadar 94 kez karşı karşıya gelirken, bu maçların 47’sini Galatasaray, 22’sini ise Bursaspor kazandı, 25 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sarı kırmızılılar 28 Ocak 2012 tarihinden bu yana Bursaspor’a yenilmiyor.
RİEKERİNK-HAMZAOĞLU İLK KEZ RAKİP OLUYOR
Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink ile Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ilk kez birbirlerine rakip olacak. Yeşil beyazlıların teknik direktörü Hamzaoğlu, Galatasaray’a karşı çıktığı beş maçın üçüncü kaybederken birer galibiyet ve beraberlik aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!