Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor Soyunma Odaları

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor  Soyunma Odaları
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2017 19:11

Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor Soyunma Odaları

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK - Berktuğ ÖNCÜ/ BURSA (DHA)- BURSASPOR teknik direktörü Mutlu Topçu, 3-1 mağlup oldukları maçtan sonra yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
"Bizim açımızdan çok önemli bir karşılaşmaydı. Gol atmak için kanatları açmaya çalıştık. Ama isabetli olmayan ortalar vardı. Sakatların bir an önce iyileşmesini umuyorum. Devreye 1-1 girmemiz avantajdı. Rakibin bulduğu penaltı pozisyonu oyunumuzun şeklini değiştirdi. Rakibin yetenekli oyuncuları var. Onların katkısı büyük oldu. Zaman zaman istediklerinizi sahaya yansıtamazsınız. Bugün de yansıtamadığımızı düşünüyorum. Normalde penaltıcımız Batalla’dır ama herhalde kendileri anlaştı ve Deniz attı. Bazı mevkiiler bizi sıkıntıya sokuyor. Özellikle forvet hattında hala sıkıntımız devam ediyor. Sakat oyuncuların gelmesi bizim için çok önemli. Bizim temel amacımız pas. Bazen başaramayabilirsiniz. Bugün itibariyle rakibin öne geçmesi. Seyircinin bir an önce gol istemesi. Bazen panik havası oluyor. Hayal kırıklığı değil de futbolun içinde olan şeyler. İsim olarak söyleyemem. Bazı oyunculardan daha iyi performans bekliyoruz. Biz en formda oyuncuları oynatmaya çalışıyoruz. Formayı o gün itibariyle hak edene vermeye çalışıyoruz."
SUSİÇ: "ÇOK İYİ OYNADIK"
Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Safet Susiç ise şöyle dedi:
"Bütün oyuncularımı galibiyet için tebrik ediyorum. Bugün çok iyi oynadılar. Buraya gelip 3 gol atmak kolay değil. Bursaspor çok iyi bir takım. Son iki maçımızı basit hatalardan dolayı kaybetmiştik. Maçın içinde oyuncularımız tedirgin oldu. Haklı bir galibiyet aldık. Şanssız bir gol yedik. İkinci yarı çok iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Biz ofansif bir takımız. Bizim için daha kritik bir maçtı. Bugün yenilseydik çok zor pozisyonda kalırdık. Bizim motivasyonumuz Bursaspor’a göre daha iyiydi. Ligde kalmak adına büyük bir adım attık ama ligde kaldık diyemeyiz. Aynı ciddiyetle çalışacağız ve başarabiliriz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!