Bursaspor antrenmanın minik ziyaretçileri

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor antrenmanın minik ziyaretçileri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 12:17

Bursaspor antrenmanın minik ziyaretçileri

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK- Hüseyin TÜCCAR/BURSA,(DHA)- BURSASPOR'un 16 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Bursaspor'un Özlüce'de bu sabah yapılan antrenmanını Nilüfer İlçesi Üçevler mahallesinde faaliyete geçen Kelebek Etkisi Ana Okulu’nun minikleri izledi. Yeşil beyazlı futbolcularla bir araya gelen minikler, "Biz şampiyon şehrin çocuklarıyız" pankartı açtı. Başkan Ali Ay, yöneticiler Fatih Pulat, Yüksel Çolak ve bütün oyuncuların maskelerini takınca ortaya ilginç görüntü çıktı. Bursasporlu futbolcular, özellikle yabancılar kendi maskelerini takan minikleri dikkatle izlerken gülüşmeleri dikkat çekti.
Daha sonra futbolcular Kelebek Etkisi Anaokulu öğrencileriyle anı fotoğrafı çektirdiler.
YILDIRIM URAN’I UNUTMADILAR
Bursaspor teknik kadrosunda yer alan yardımcı antrenörlerden Yıldırım Uran’ın doğum günü bugün Özlüce’de kutlandı. Almanya’da ayağından ameliyat olan Yıldırım için pastayı Hamza Hamzaoğlu, "Bu sezon sonundaki şampiyonluk pastamız olsun" diyerek kesti. Futbolcular hep bir ağızdan Yıldırım hocanın doğum gününü kutlarken, bu görüntüler canlı olarak Yıldırım Hocaya da izlettirildi.
AKŞAM SALONDA ÇALIŞACAKLAR
Bursaspor, günün ikinci çalışmasını bu akşamüzeri salonda kondisyon antrenmanı yaparak değerlendirecek.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!