Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 13:44

Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman oynanacak sorusu, iki takım taraftarlarının merak ettiği konular arasında yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası G Grubun'da mücadele eden iki ekip son karşılaşmalarında aldıkları beraberliğin ardından galibiyet için gayret gösterecek. Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı ile grup mücalelerinde almış oldukları kötü sonuçları absorbe etmek isteyen iki ekip, sahada yeni transferlere de yer verecek. İşte Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun cevabı ve detayları

Haberin Devamı

Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı hangi kanalda canlı izlenebilecek konusuna yanıt arayan vatandaşlar, karşılaşma öncesi, destekledikleri takımın bilgilerini araştırmaya başladı. Bursaspor Akhisar Belediyespor maçı, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçına kayıplarla başlayan iki ekip, durumu telafi etmek için bu maçı hedef seçecek. Peki, merakla beklenen Bursapor Akhisar Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, o detaylar

BURSASPOR AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA

Ziraat Türkiye Kupası G Grubunda Bursaspor, Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. 17 Ocak Salı günü saat 17.45'de başlayacak bu mücadele, A2 TV'de canlı yayınlanacak. Timsah Arena Stadyumu'nda oynanacak bu mücadeleyi Serkan Tokat yönetirken, yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Oğuz Terzi üstlenecek.

Haberin Devamı

YEDEK OYUNCULAR SAHAYA SÜRÜLEBİLECEK

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda Akhisar Belediyespor, yarın Bursaspor’a konuk olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda, Serkan Tokat yönetiminde oynanacak karşılaşma saat 17.45’te başlayacak. Son iki haftaya Ümraniyespor’un 6 puanla lider girdiği grupta Akigo, Bursa ve Aydınspor 1923’ün ise 5’er puanları bulunuyor. Akhisar Belediyespor, son grup maçında ise Aydınspor 1923’ü konuk edecek. 

Kupada hedeflerinin grup’ta isimlerini ilk iki takım arasına yazdırıp üst tura çıkmak olduğunu belirten teknik direktör Tolunay Kafkas, Bursaspor karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya süreceğini, yeni transferlere de kupada şans vereceğini söyledi.

Bursaspor, bugün oynayacağı kupa maçı öncesi  dün gerçekleştirdiği antrenmanda moral depoladı. Kaptan Pablo Martin Batalla ve İsmail Konuk’un doğum günü kesilen pasta ile kutlandı.

Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları için Özlüce tesislerinde antrenman öncesi doğumgünü kutlaması yapıldı. Kutlamaya, Kulüp Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Çolak da katıldı. Pablo Martin Batalla 33’üncü, İsmail Konuk ise 29’uncu yaş günü pastasının mumlarını üfledikten sonra pastanın ilk dilimin birbirlerine ikram etti. 

YAVRU KÖPEK HEDİYE EDİLDİ 

Yönetim Kurulu üyesi Yüksel Çolak, Pablo Batalla’ya yavru bir köpek hediye etti. Pablo Batalla bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, Çolak’a teşekkür etti. 

BAKMADAN GEÇME!