Bursaspor, Adana'ya uçtu

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor, Adanaya uçtu
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 18, 2016 17:38

Bursaspor, Adana'ya uçtu

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- BURSASPOR, Cuma akşamı saat 21.45'te deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig'in açılış maçı için Özlüce Tesisleri’nde hazırlıklarını tamamlayıp, saat 18.00'de THY'ye ait özel uçakla Yenişehir'den Adana'ya uçtu.
Özlüce Tesisleri'nden hareket öncesinde konuşan kaptan Batalla, "Hepimiz çok heyecanlıyız. Herkes uzun bir aranın ardından ilk maça çıkmayı bekliyor. İnşallah Adana'dan galibiyetle döneriz" dedi.
Yeni sezonda maçlara tek tek bakacaklarını ifade eden Batalla, "Yeni sezon beklentileri için bir şey söyleyemeyeceğim. Maç maç bakacağız. Önceliğimiz Adanaspor maçını kazanmak olacak" dedi.
Teknik Direktör Hamza HamzaoÄŸlu ise "20 kiÅŸi Adana’ya gidiyoruz. Herkesin bu maçta yanımızda olmasını istiyoruz. Takım olarak elimizden gelen mücadeleyi gösterip, inÅŸallah mutlu bir ÅŸekilde Bursa'ya döneriz" dedi.Â
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Adanaspor maç kadrosunu 20 kişi olarak belirledi. Kadroda şu futbolcular yer alıyor:
Harun Tekin, Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Kurtuluş, Vieux Sane, Ertuğrul Ersoy, İsmail Konuk, Aziz Eraltay, Şamil Çinaz, Merter Yüce, Ricardo Faty, Bilal Kısa, Cristobal Jorquera, Pablo Martin Batalla, Yonathan Del Valle, Sercan Yıldırım, Tomas Necid, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış ve Joshua John.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!