"Bursaspor 4 milyon Dolar'ı gözden çıkarsın"

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 4 milyon Doları gözden çıkarsın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 11:30

Bursaspor'da Kolo Toure transferinin olumsuz sonuçlanmasının ardından alternatif futbolcularla görüşmeler hız kazandı.

Haberin Devamı

Yeşil beyazlıların listesinde yer alan ve 2013 yılına kadar Velez Sarsfield takımıyla sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcu Augusto Fernandez için Bursaspor'un 2 milyon Dolarlık son teklifi yaptığı ifade edildi. Başkan İbrahim Yazıcı'nın bizzat yürüttüğü transferle ilgili Velez kulübünden cevap beklendiği belirtildi.

ARJANTİN BASINI DA YAZDI

Fernandez'in Bursaspor ile görüşmeleri Arjantin basınında da önemli yer buldu. Velez Sarsfield Başkan Yardımcısı Julio Baldomar, Bursaspor'un gündemindeki Augusto Fernandez transferine yönelik Arjantin basınına açıklamalarda bulundu. Bursaspor'un yaptığı 2 milyon Dolar değerindeki teklifin yeterli olmadığını vurgulayan Baldomar, "Fernandez ligin en kaliteli futbolcularından birisi. Bu transfer gerçekleşecekse 4 milyon Dolar civarı bir teklifle gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BOATENG SIRADA

Fernandez ile ilgili kulübünden gelecek cevabı bekleyen yönetim, bir yandan da Ukrayna ekiplerinden Dnipro Dnipropetrovsk'te forma giyen 29 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Derek Boateng için teklifini sunduğu öğrenildi. Fernandez gibi yüksek maliyeti bulunan Boateng Gana Milli Takımı'nda 35 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

SAĞLAM: YARIN OLA HAYROLA

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam dün akşam düzenlenen antrenman sonrası basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet etti. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten teknik adam, Fernandez ve Boateng ile görüşmelerin sürdüğünü 1 de yerli sürpriz futbolcunun olduğunu ifade etti. Sağlam, transferlerin ilk Avrupa Ligi maçına yetişip yetişmeyeceği konusunda ise zaman vermedi. Maçtan önce de, sonra da transferin tamamlanma durumu olduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!