Bursaspor 3 hafta sonra yine deplasmanda sevindi

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 3 hafta sonra yine deplasmanda sevindi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 14:50

- Yeşil-beyazlılar, rakip sahadaki Gaziantepspor galibiyeti sonrası 3 puanı bir arada göremediği 3 haftanın ardından yine deplasmanda Eskişehirspor'a karşı galibiyet sevinci yaşadı

Haberin Devamı


BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de düne kadar son galibiyetini 19. haftada Gaziantepspor'u deplasmanda 3-2 yenerek alan Bursaspor, 3 haftalık ardından sonra yine dış sahada bu kez Eskişehirspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Ertuğrul Sağlam'ın istifası sonrası teknik direktörlüğe getirilen Hamza Hamzaoğlu ile çıkış yakalayan yeşil-beyazlı takım, iki beraberlik ve bir yenilgi sonrası yeniden galibiyete ulaşma başarısını gösterdi.

Gaziantepspor maçı sonrası sahasında Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kalan, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilen, ardından yine sahasında konuk ettiği Fenerbahçe ile golsüz berabere kalan Bursaspor, özlediği galibiyete dün Eskişehir'de kavuştu.

Haberin Devamı

Küme düşme potasındaki rakibi karşısında kontrollü bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi, Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla'nın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Batalla da yeşil-beyazlı forma altında 848 gün sonrası gol sevinci yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!