Bursaspor 3 - 0 Centone Karagümrük

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 3 - 0 Centone Karagümrük
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2015 20:26

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Bursaspor, sahasında Centone Karagümrük'ü 3-0 yenerek, bir üst tura yükseldi. Karşılaşmanın 57. dakikasında Şener'e yapılan bir harekete kızan Şenol Güneş saha içine girerek hakeme tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Stat: Atatürk
Hakemler: Alper Ulusoy, Ahmet Şimşek, Fevzi Demirhan
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz (Dk. 79 Ozan Tufan), Civelli, Emre Taşdemir, Bekir Yılmaz, Holmen, Traore, Josue (Dk. 61 Aziz Eraltay), Bakambu, Enes Ünal (Dk. 40 Ertuğrul Ersoy)
Centone Karagümrük: Akın Alkan, Erhan Kara, Anıs Sarak, Nihat Yılmaz (Dk. 70 Metin Sevinç), Halil Uysal, Mertcan Aktaş, Ali Küçik (Dk. 81 Berke Büyük), Serdar Dursun (Dk. 75 Aybars Garhan), Serhat Keskinoğlu, Kaan Güdü, Bahri Can Avcı
Goller: Dk. 1, Dk. 89 ve Dk. 90+1 Bakambu (Bursaspor)
Sarı kartlar: Dk. 54 Josue (Bursaspor), Dk. 24 Anıl Sarak, Dk. 43 Erhan Kara, Dk. 54 Nihat Yılmaz, Dk. 65 Kaan Güdü (Centone Karagümrük)

Bursaspor maçın henüz 24. saniyesinde golü buldu. Josue'nin pasısyla ceza sahasına giren Enes Ünal, rakibiyle girdiği ikili mücadelede kendini yerde buldu. Pozisyonu iyi takip eden Bakambu, boşta kalan topu plase bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0
35. dakikada Bursaspor net bir pozisyon yakaladı. Bekir Yılmaz'ın pasıyla ceza sahasına giren Enes Ünal, topu kaleci Akın Alkan'ın üzerinden aşırdı. Yan direğe çarpıp kaleye yönelen topu Serhat Keskinoğlu, çizgi üzerinden kafayla ceza sahasının dışına çıkardı. Bu arada, kaleci Akın ile çarpışan Enes Ünal, sahadan sedye ile çıkarılarak, ambulansla hastaneye götürüldü.
Karşılaşmanın ilk yarısını Bursaspor 1-0 önde tamamladı.
89. dakikada Bursaspor ikinci golünü buldu. Kaleci Harun'un degajında rakip yarı alanda Traore kafayla topu Bakambu'nun önüne indirdi. Bakambu, plase bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 2-0
90+1. dakikada Bursaspor Bakambu ile bir gol daha buldu. Traore ile duvar pası yaparak ceza sahasına giren Bakambu, yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 3-0
Maç, Bursaspor'un 3-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bursaspor 3 - 0 Centone Karagümrük



ŞENOL GÜNEŞ SAHAYA GİRDİ
Karşılaşmanın 57. dakikasında Şener'e yapılan bir harekete sinirlenen Şenol Güneş, sahaya girerek maçın hakemine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Saha içi karışırken, bir anda gerginlik yaşandı ve Güneş el-kol hareketleri ile oyundaki sertliğe isyan etti ve Karagümrüklü oyuncuların üzerine yürüdü, Bursasporlu oyuncu Josue de rakip oyuncular ile ağız dalaşına girdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!