Bursaspor 2'nci yarıda kayboldu

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 2nci yarıda kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2017 10:58

Bursaspor 2'nci yarıda kayboldu

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/BURSA, (DHA)- SPOR Toto Süper Ligin ilk yarısına iyi bir başlangıç yapan Bursaspor'un ikinci yarıyla birlikte düşüşe geçtiği dikkati çekti.
Hamza Hamzaoğlu yönetiminde sezona başlayan Bursaspor, ilk sekiz haftada oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgi alırken 16 puan toplamayı başardı. Bursaspor bu maçlarda 11 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü.
İlk yarının son maçı olan Trabzonspor yenilgisiyle ocak ayında ikinci yarıya başlayan Bursaspor, ardından yine sahasında Adanaspor’a yenildi. Bursaspor'da bu düşüş sonrası teknik kadroda değişikliğine gidildi.
Hamza Hamzaoğlu ile Adanaspor maçı sonrasını yollarını arayan yeşil beyazlı takım Medipol Başakşehir maçına yardımcı antrenör Tunahan Akdoğan ile çıktı, karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Daha sonra takımın başına Mutlu Topçu getirildi.
Bursaspor, ocak ayından bugüne kadar 1 galibiyet, 2 beraberlik, 6 yenilgi alırken, sadece 5 puan toplayabildi. Bu maçlarda Bursaspor sadece 6 gol atabilirken kalesinde ise tam 15 gol gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!