Bursaspor 2-2 Kızılyıldız

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor 2-2 Kızılyıldız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2010 00:00

Avusturya'nın Bad Tatzmannsdorf bölgesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren son şampiyon Bursaspor, 3. hazırlık maçında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Yeşil-beyazlı takımın gollerini 14. dakikada Turgay Bahadır ve 55. dakikada Batalla kaydetti. Kızılyıldız takımının golleri de 2. dakikada Ogjen ve 90. dakikada Trifunovic'ten geldi.

Bursaspor, bu skorla 3. hazırlık maçında 2. beraberliğini almış oldu.

Yeşil - beyazlı ekip ilk hazırlık maçında İran'ın Steel Azin takımı ile 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında da Tuncay Şanlı'nın da formasını giydiği İngiltere Premier Lig takımlarından Stoke City'i 1-0'lık skorla mağlup etmişti.

Bursaspor, Kızılyıldız maçından sonra Avusturya'daki son hazırlık karşılaşmasını 21 Temmuz Çarşamba günü saat 19.30'da Almanya ekibi Borussia Dortmund ile yapacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

- Ve karşılaşma Bursasporlı oyuncuların ilk vuruşu ile başladı.
- 2. DAKİKA: BURSASPOR ŞOKTA!. KIZILYILDIZ İLK POZİSYONUNDA GOLÜ BULDU VE SKORU 1-0 YAPTI.
- Kızılyıldız takımı karşılaşmaya çok hızlı başladı. 6 dakika geride kalırken Bursaspor henüz istediği gibi top çeviremedi.
- 14. DAKİKA: BATALLA SOL KANATTAN İÇERİ ORTASINI YAPTI. ARKA DİREKTE TURGAY BAHADIR KAFAYI VURDU VE TOPU AĞLARLA BULUŞTURDU. ŞİMDİ SKOR 1-1
-Karşılaşmada 25. dakika 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
- 33. dakikada Kızılyıldız kaptanı Georgevic'in Ivan Ergic'e kaptığı sert müdahale sonrasında ortalık bir anda karıştı ancak gerginlik hemen yatıştırıldı. Georgevic sarı kart ile cezalandırıldı.
- Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
- İkinci yarı Kızılyıldızlı oyuncuların vuruşu ile başladı. Bursaspor'da ikinci yarıda Volkan Şen, Kirita, Sercan Yıldırım, İbrahim Öztürk, Harun sahada. Kızılyıldız takımı ise 1 oyuncu değişikli yaptı.
- 55. DAKİKA: SERCAN'IN ARAPASINDA BATALLA TOPLA BULUŞTU. CEZA ALANINA GİRDİĞİ GİBİ TOPA VURDU VE GOLÜ BULDU. ŞİMDİ SKOR 2-1
- 60. dakika: Vederson ve Muhammed oyuna dahil oldu. Batalla ve Ozan kenarda.
- Karşılaşmada son 15 dakikalık bölüme girildi. Bursaspor'un 2-1'lik üstünlüğü devam ediyor.
- Özellikle ikici 45 dakikada iki takımda kontrollü oynuyor.
- 90 DAKİKA: BURSASPOR'UN DEFANSININ HATASINI KIZILYILDIZ TAKIMI İYİ DEĞERLENDİRDİ VE SKORU 2-2 YAPTI.
- GOL SONRASINDA DA KARŞILAŞMA HEMEN SONA ERDİ.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!