Bursa’dan Cizre’ye kitap köprüsü

Güncelleme Tarihi:

Bursa’dan Cizre’ye kitap köprüsü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2018 12:42

Bursa’dan Cizre’ye kitap köprüsü

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- ULUDAĞ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Şırnak’ın Cizre ilçesindeki Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde ihtiyacı olan öğrencilere kitap yardımında bulundu.
Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren UEDAŞ, köy okullarındaki çocukların geleceğe umutlu bakmaları amacıyla hayata geçirdiği, ‘Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat’ projesiyle gönüllere dokunmayı sürdürüyor. Hizmet bölgesinin yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanındaki kitap ihtiyacı olan çocuklara yardım eli uzatan UEDAŞ, Şırnaklı gençler için de umut oldu. Öğretmenlerin sosyal medyadan başlattığı kitap çağrısı için harekete geçen UEDAŞ, Cizre'de bulunan Cumhuriyet Anadolu Lisesine kitap bağışında bulunarak, Bursa’dan Şırnak’a gönül köprüsü kurdu.
YURDUN DÖRT BİR YANINA KİTAP DESTEĞİ
UEDAŞ'ın 2014 yılında başlayan ‘Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat’ projesi kapsamında, bugüne kadar 13 köy okulu kütüphaneye kavuşurken, toplamda 30 binin üzerinde kitap çeşitli okullardaki kütüphanelerde öğrencilerle buluştu. Aynı zamanda okullardaki çeşitli tadilat işlemlerini de üstlenen UEDAŞ, çocukların sağlıklı koşullarda eğitim alabilmesi için de köy okullarının fiziki koşullarını iyileştirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!