Bursa'da yüksek tansiyon hastası kalbine ateş ederek canına kıydı

Güncelleme Tarihi:

Bursada yüksek tansiyon hastası kalbine ateş ederek canına kıydı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 13:57

Bursa'da yüksek tansiyon hastası kalbine ateş ederek canına kıydı

Haberin Devamı

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, (DHA) - BURSA’da yüksek tansiyon hastası olan 77 yaşındaki Erol Bayramoğlu, ruhsatsız tabancasıyla kalbine ateş ederek yaşamına son verdi. 3 çocuk babası Bayramoğlu’nun, “Ölümümden kimse sorumlu değildir. Hastalığıma ve çektiğim acılara dayanamadığım için yaptım” diye not bıraktığı öğrenildi.
Olay, merkez Yıldırım İlçesi Davutdede Mahallesi Sevimli Sokak’ta bir apartman dairesinde dün meydana geldi. İddiaya göre, yüksek tansiyon hastası olan Erol Bayramoğlu, öğle saatlerinde ruhsatsız tabancası ile evinin salonunda kalbine ateş ederek canına kıydı. Bayramoğlu’nun evine gelen çocukları babalarının, kanlar içinde yerde yattığını gördü. Haber verilmesi sonucu gelen sağlık ekipleri, Bayramoğlu’nun hayatını kaybettiğini tespit etti.
"ACILARA DAYANAMIYORUM, ÖLÜMÜMDEN KİMSE SORUMLU DEĞİLDİR"
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma Ekipleri’nin evde yaptığı incelemede, Bayramoğlu’nun intihardan önce kaleme aldığı, “Hastalığımdan dolayı acılarıma ve tedavi olmaya dayanamıyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Hakkınızı helal edin”  yazılı not buldu.
Kesin ölüm nedenin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Erol Bayramoğlu’nun intiharı ile ilgili soruşturmaya başlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!