Bursa'da tatilden dönen çift, zehirlenerek öldü

Güncelleme Tarihi:

Bursada tatilden dönen çift, zehirlenerek öldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2016 16:13

Bursa'da tatilden dönen çift, zehirlenerek öldü

Haberin Devamı

Berktuğ ÖNCÜ/ BURSA,(DHA)- BURSA'nın merkez Yıldırım İlçesi’nde, tatilden dönen ve ikisi de 59 yaşında olan Fatma ve Mehmet Eser çiftçi, evlerindeki kombiden sızan doğalgazdan zehirlenerek öldü. Anne ve babasından haber alamayınca durumu polise bildiren ve çilingir tarafından kapısı açılan evde cesetlerle karşılaşan Ufuk Eser, sinir krizi geçirdi.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Mehmet ve Fatma Eser çifti, dün gece saatlerinde tatilden dönerek evlerine geldi. Öğleden sonra ayrı evde yaşayan oğulları Ufuk Eser, cep telefonuyla ailesini aradı. Ailesine ulaşamayan Ufuk Eser, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı çilingir ile açtı. Eve giren polis, yatak odasında hareketsiz yatan Fatma Eser ile koridorda hareketsiz yatan Mehmet Eser ile karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Eser çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Polis ekiplerinin yaptığı incelemede evde yoğun şekilde gaz kokusu hissedilmesi üzerine eve çağırılan Bursagaz ekipleri, evin mutfağında bulunan doğalgaz kombisinden gaz sızıntısı olduğunu tespit etti. Anne ve babasının ölümü üzerine Ufuk Eser, evin önünde sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü.
Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Mehmet ve Fatma Eser’in cesetleri Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!