Bursa'da Serdar Aziz depremi!

Güncelleme Tarihi:

Bursada Serdar Aziz depremi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 20:05

Bursaspor'un milli futbolcusu Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar'ın bir radyoya yaptığı açıklamalar ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

Bursaspor'da Serdar Aziz krizi yaşanıyor. Yıldız oyuncunun menajeri Haluk Canatar'ın bir radyoya yaptığı, "Bursaspor Serdar Aziz ile ilgili gelecek görmüyor. Bu sezon kulübün yollarını ayırmak istediğini biliyorum" şeklindeki ifadelerine yeşil beyalı yönetimden sert yanıt geldi.

Kulübün basın sözcüsü Suat Paçacı, yaptığı açıklamada, "Haluk Canatar'ın açıklamalarını okuyunca şok oldum, şaşırdım. Takımımızın kaptanı ve A Milli Takımımızın oyuncusu. 2018 yılına kadar sözleşmesi var. Takımdan ayrılması söz konusu bile değil. Menajeri ne maksatla bu açıklamayı yaptı bilmiyorum. Bizim bilgimiz dışında. Şaşırdım ve beni şok etti. Sıradan bir oyuncu olsa normal ama takımımızın kaptanı. Bu yüzden kadromuzda düşünmememiz söz konusu olamaz. Açıklamaları ilk gördüğümde kulübümüzün bütün sporcu listesine baktım, başka Serdar Aziz isimli bir oyuncu var mı diye. Bu açıklamayı mevcut kadromuzda yer alan kaptanımız Serdar Aziz için yapması şaşırtıcı" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!