Bursa'da Pollen'e öfke

Güncelleme Tarihi:

Bursada Pollene öfke
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

G.Afrika Milli Takımı'ndaki arkadaşları zamanında kulüplerine dönerken, Pollen'in ‘‘Uçağım rötar yaptı’’ bahanesiyle dönüşünü geciktirmesi yeşil beyazlı yönetimi sinirlendirdi. Pollen'e ağır para cezası verilecek...

Hep sorun oldu

Bursaspor'a geldiği günden bu yana sorun olan Güney Afrikalı futbolcu Pollen, yine yeşil beyazlı caimada sinirlerin gerilmesine neden oldu. Pollen'in milli maçlar nedeniyle gittiği ülkesinden bu kez de yine geç dönmesi, yeşil beyazlı yönetimi sinirlendirdi.

Uçak bahanesi

Güney Afrika milli takımının formasını giyen F.Bahçeli Moshoeu, Kayserisporlu Mkhalele ve Ajaxlı McCarthy zamanında kulüplerine dönerken Pollen ‘‘uçağım rötar yaptı’’ bahanesinin arkasına sığındı. Pollen'in bu davranışı da Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Atilla Kurtçu'yu kızdırdı.

Para sorunca

Bu yetmiyormuş gibi Pollen, kendisiyle yapılan telefon görüşmesinde, ‘‘Transfer param hazır mı?’’ diye sorması herşeyin üzerine tuz biber oldu. İyice sinirlenen Atilla Kurtçu, siyahi futbolcuyla görüşme yapıldıktan sonra gereken ağır para cezasının verileceğini açıkladı.

Futbolculara uyarı

Öte yandan 2'nci Başkan Yaşar Öztürk, yeşil beyazlı futbolcuların dikkatini çekti. Yönetim olarak futbolcuların tüm sorunlarını çözdüklerini vurgulayan Yaşar Öztürk, lig sonunda Avrupa hedefine ulaşmak için futbolcularının tüm güçlerini kullanmaları gerektiğini kaydetti.

Kara: Futbolumuzu skora yansıtamıyoruz

Bursaspor Teknik Direktörü Rasim Kara, takımının ligin ikinci yarısında sergilediği futbolu karşılığı olan skoru sahada alamadığını söyledi. Kara, ‘‘İyi futbol oynuyoruz ancak çoğu maçta sergilediğimiz oyunun karşılığını alamadık. Bu da ligde olmamız gereken yerden daha aşağıda kalmamıza yol açtı. Ancak kalan haftalarda çıkışla hedeflediğimiz Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edeceğiz’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!