Bursa’da kalite yolculuğu başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Bursa’da kalite yolculuğu başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 13:40

Bursa’da kalite yolculuğu başlıyor

Haberin Devamı

BURSA, (DHA)- BURSA Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) ve KalDer Bursa Şubesi iş birliği ile bu yıl 15’incisi düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu Yeni Hayat” temasıyla 14-15Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.
 Bursa Mükemmellik Ödülü sürecine yönelik basın toplantısı, BUSİAD Evi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek ve Ödül sürecinde yer alan kurumlar adına; BURFAŞ  Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, COATS İnsan Kaynakları Direktörü İlhami Öztürk ve Doğu Pres  Genel Müdürü Uygar Eti katıldı.

KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay, 15. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun hazırlıkları ve içeriği hakkında bilgi verdi. Elbay, 2003 yılından bu yana mükemmellik kültürünün Bursa ve çevresinde yaygınlaşması adına BUSİAD iş birliğinde düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun 15. yılında “Yeni Hayat” temasıyla 14-15Nisan tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirtti. “Sempozyumda uzman konukların katılımıyla sürdürülebilirlik, ekonomi, rekabet, değişim, eğitim, evrensel değerler, çevre, yaşanabilir gelecek, yaşam için sanat konularını ele alacağız” diye konuştu.  

Sempozyumun birinci gününde ana oturumda MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut’un moderatörlüğünde genç ve başarılı girişimciler ağırlanacak. Insider İş Ortağı ve Satış Müdürü Çağatay Akardere, Lala Eğitim Kurucu Ortağı Eray Erdoğan, Otsimo Kurucu Ortağı Hasan Zafer Elçik, Invidyo.Com Kurucu Ortağı Özgur Deniz Önür, Evreka Ceo & Kurucu Ortağı Umutcan Duman, Socialcube & Code2 Software Inc., Ceo’su Utku Kaynar katılımcılarla olacak.            

BURFAŞ, COATS VE DOĞU PRES ÖDÜL SÜRECİNDE FİNALDE

Bursa Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu (BMÖYK) Başkanı Sadettin Çiçek geçtiğimiz Eylül ayında başlayan heyecanlı ödül yolculuğunda sona yaklaşıldığını belirtti. Sadettin Çiçek “Takvim doğrultusunda kurumlar hazırlıklarını yaptı. Değerlendiricilerin saha ziyaretleri sonucu üç kurumumuz finale kalmayı başardı. Ödülde finale kalan Burfaş, Coats ve Doğu Pres’i kutluyor, başarılar diliyorum. 2016 Bursa Mükemmellik Ödülü’nün sonucu; 15 Nisan 2017 Cumartesi akşamı düzenlenecek törende açıklanacak. Mükemmellik sonu olmayan bir yol. Ödül alacak kurumların geçmiş yıllarda olduğu gibi ileride de ülkemizi yurt dışında başarılı bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!