Bursa'da Cemil İpekçi rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Bursada Cemil İpekçi rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 14:57

Bursa’da yapılmakta olan Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına Bursa Koza Lions Kulübü tarafından düzenlenen defilede, ünlü modacı Cemil İpekçi yeni koleksiyonunu sergiledi.

Haberin Devamı

Cemil İpekçi’nin Karma isimli koleksiyonundan 64 parça modelin sergilendiği  geceye Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.

Asil Çağıl’ın koreografisini yaptığı defilede Şenay Akay, Ebru Ürün, Tuğçe Sarıkaya, Günay Musayeva, Zeliha Çal, Yağmuz Ayaz, Burcu Okutulmuş, Gözde Coşkun, Yağmur Ayaz gibi ünlü modeller podyuma çıktı.

Bursada Cemil İpekçi rüzgarı

Popstar Türkiye yarışması ile tanınan ve sonrasında yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Aydan Kaya’nın da sahne aldığı gecede Cemil İpekçi,  herkesle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İpekçi’ye gecenin sonunda Bursa Koza Lions Başkanı Müge Okşan Konuk Evi’nin inşaası için yaptığı katkıdan dolayı bir teşekkür plaketi sundu ve “Şu an için Alzheimer hastalığını ortadan kaldıran veya ilerlemesini durduran bir tedavi seçeneği olmadığından hedef; hasta, hasta yakınları ve bakım verenin yaşam kalitesini olabildiğince arttırmak ve desteklemektir. Bu nedenle, Lionlar olarak yapımına gönül verdiğimiz Alzheimer Hasta Konuk Evi 'ne hem destek olmak hem de keyifli bir kaç saat geçirmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Cemil İpekçi’nin bize verdiği destek de çok önemliydi. Bursalılar da bizi bu gecede yalnız bırakmadılar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bursada Cemil İpekçi rüzgarı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!