Bursa Valisi Küçük yeni yıl mesajı yayınladı

Güncelleme Tarihi:

Bursa Valisi Küçük yeni yıl mesajı yayınladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 14:48

Bursa Valisi Küçük yeni yıl mesajı yayınladı

Haberin Devamı

BURSA,(DHA)- BURSA  Valisi İzzettin Küçük, yeni yıl mesajı yayınladı. Bursalılara, yayımladığı mesajda “Osmanlının dibacesi Bursa’nın güzel insanları” diye hitap eden Vali Küçük, “Sadece Bursamız için değil ülkemiz ve tüm dünya için de nice güzellikleri temenni ediyorum” dedi.

Mesajında “Gerek tarihi, gerek ülke ekonomisine olan katkısı, gerekse kültür destinasyonu olan Bursa’mızın başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile koordinasyon içinde önemli bir yılı geride bıraktık” diyen Vali Küçük, şunları ifade etti:

“İnanıyorum ki şehrin ortak aklına destek olan kişi, kurum ve kuruluşlar olarak geride bıraktığımız yılda olduğu gibi 2018’de de şehrimiz için çalışmalarımızı artan bir özveri ile sürdüreceğiz. Her yeni bir yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirmektedir. Bu nedenle sadece Bursa’mız için değil, ülkemiz ve tüm dünya için de nice güzellikleri temenni ediyorum. Maalesef dünyanın dört bir yanında devam etmekte olan savaş, terör, şiddet, açlık ve yoksulluk zaman zaman umutlarımızı yitirmemize sebep olsa da en büyük ortak özlemimiz sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu bir dünyadır. Yeni yılda ülke olarak da en çok ihtiyacımız olan şey, hiç şüphesiz birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve bir tek vücut gibi kenetlenişimizi Kurtuluş Savaşında, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da olduğu gibi tüm dünyaya göstermektir. Bu duygu ve düşüncelerle Bursa’da yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının sevincini tüm Bursalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilimiz insanlarına ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, ilimizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, engelli kardeşlerimin, gazilerimizin ve şehit ailelerimizin, basın mensuplarının ve aziz Bursalıların yeni yılını içtenlikle kutluyorum.”

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!