Bursa 2017 imsakiye - Bursa'da iftar saat kaçta açılacak?

Güncelleme Tarihi:

Bursa 2017 imsakiye - Bursada iftar saat kaçta açılacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 18:00

Bursa'da ikamet eden binlerce vatandaş Ramazan'ın ikinci gününde, 'Bursa'da iftar saat kaçta açılacak?' sorusunu sorguluyorlar. Cuma gecesi yapılan sahurun ardından cumartesi günü ilk oruç tutuldu ve binlerce vatandaş ortak sofralarda toplandı. Bursa'da yaşayan vatandaşlar ikinci gün için iftar saatini merak etmeye başladı. Her geçen gün dakikası ilerleyen ezan vaktinin bugün ne olduğu merak ediliyor. Peki, Bursa'da iftar saat kaçta açılacak? İşte, Bursa 2017 Ramazan imsakiyesi.

Haberin Devamı

Bursa'da yaşayan ve oruç tutan binlerce vatandaş iftar saatinin saat kaçta olduğunu ve oruçlarını saat kaçta açacaklarını merak ediyorlar. Ramazan ayının ilk gününde binlerce vatandaş oruç tutuyor. Bursa'da yaşayan ve oruç tutan vatandaşlar ise Bursa'nın imsakiyesini araştırıyorlar. Diyanet İşleri tarafından tüm illerin imsakiye bilgileri açıklandı. Peki, Bursa'da bu akşam iftar saat kaçta başlayacak? İşte Bursa 2017 iftar saati ve Ramazan imsakiyesi.

Bursa Ulu Camii’de ilk teravih namazı

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı bu gece kılınan ilk teravih namazıyla başladı. Vatandaşlar Bursa Ulu Cami’ye akın etti. İslam dünyasının hasretle beklediği Ramazan ayının ilk teravih namazı kılındı. Tarihi Ulu Camii’ye akın eden Bursalılar huşu içerisinde ilk teravih namazını eda ettiler. Camileri dolduranlar arasında kadın ve çocuklar da bulunuyordu. Yatsı ezanından dakikalar önce camiye gelen vatandaşlar Kur’an-ı Kerim okuyarak, dualar etti. Ayrıca Ulu Camii başta olmak üzere Bursa’da birçok camiye mahyalar asıldı.

Haberin Devamı

BURSA SAHUR VAKİTLERİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!