Bursa otogarında korkutan yangın

Güncelleme Tarihi:

Bursa otogarında korkutan yangın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 17:25

BURSA’da günde binlerce kişinin giriş- çıkış yaptığı Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki bir lokantada döner ocağından yangın çıktı. Terminal binasını duman sararken, gelen itfaiye ekipleri, yangını diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi’ndeki Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir lokantada bugün öğlen saatlerinde, aşırı ısındığı belirtilen döner ocağından yangın çıktı. Terminal binasını duman sararken, yangına ilk müdahaleyi işyeri sahibi ve diğer esnaf, yangın söndürme tüpleriyle yaptı. Haber verilmesi sonucu gelen itfaiye ekipleri yangını çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alıp söndürdü.

Yangın söndürme çalışmalarına katılan terminal yetkililerinden İsa Tacar, "Olay anında yağmur yağdığı için yolcular ve yakınlarını bekleyenlerin büyük bölümü kapalı yerde duruyordu. Biz öncelikle onları uzaklaştırdık. Ardından yangına müdahale ettik, gelen itfaiye de söndürdü. Bina duman kaplandığı için işler bir süre aksadı. Sonra normale döndü. Allah’tan tüp patlamadı" dedi.

Bu arada yangın sırasında terminal binasında bulunan diğer lokantalarda müşterilere servis yapılması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Edip TEKİN/BURSA, (DHA)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!